reklama
Bibi89
Fanka BB :)
Przepraszam ale jak już zostałam wspomniana to się wypowiem
Progesteron jest wydzielany skokowo. Gdyby spadł Ci z 20 na 7 to można by było się martwić ale wahania na Twoim poziomie mają prawo się pojawić. Przy pierwszej becie mogłaś wyłapać jego skok po prostu. Oddychaj i ciesz się ze beta pięknie rośnie bo do listopada zleci Ci tak, że nawet nie zdążysz się obejrzeć a już będą patyczkiem z dupki wymaz na gbs pobierać wtedy to dopiero stres
Trzepnął Cie ktoś kiedyś?Dziewczyny, czy badała któraś z was progesteron przy powtórce bety? Jakie były wyniki?
Progesteron jest wydzielany skokowo. Gdyby spadł Ci z 20 na 7 to można by było się martwić ale wahania na Twoim poziomie mają prawo się pojawić. Przy pierwszej becie mogłaś wyłapać jego skok po prostu. Oddychaj i ciesz się ze beta pięknie rośnie bo do listopada zleci Ci tak, że nawet nie zdążysz się obejrzeć a już będą patyczkiem z dupki wymaz na gbs pobierać wtedy to dopiero stres
Coffe18
Badałam progesteron za każdym razem jak robiłam betę .Dziewczyny, czy badała któraś z was progesteron przy powtórce bety? Jakie były wyniki?
1: 22
2: 31
I dzisiejszy 38
Ale tak jak dziewczyny pisały progesteron wydalany jest skokowo
Nic się nie martw bo wartość jest jak najbardziej ok
A jaka Beta dzisiaj ?
Owulacja
DziękujęPrzepraszam ale jak już zostałam wspomniana to się wypowiem
Trzepnął Cie ktoś kiedyś?
To ja Ci odpowiem że apropos gbs to właśnie no-stress, bo nawet jak wyjdzie pozytywny i to wykryjecie, to bobas dostanie leki i będzie wszystko git grunt to zdążyć zrobić to badanie
Owulacja
Przyrost 212%Badałam progesteron za każdym razem jak robiłam betę .
1: 22
2: 31
I dzisiejszy 38
Ale tak jak dziewczyny pisały progesteron wydalany jest skokowo
Nic się nie martw bo wartość jest jak najbardziej ok
A jaka Beta dzisiaj ?
Bibi89
Nie nie wynik mnie nie stresuje ale patyczek w już takDziękuję
To ja Ci odpowiem że apropos gbs to właśnie no-stress, bo nawet jak wyjdzie pozytywny i to wykryjecie, to bobas dostanie leki i będzie wszystko git grunt to zdążyć zrobić to badanie
Owulacja
Nawet nie poczujeszNie nie wynik mnie nie stresuje ale patyczek w już tak
Kylyyy1408
Dziewczyny ja mam jeszcze jedno pytanie do tych które biorą luteinę dopochwowo.
Wszędzie czytam, ze dziewczynom „wypływa” całymi dniami, ze wkładki całe mokre itp itd. A ja tak nie mam, jak wezmę rano to dopiero po południu ( po drzemce ) delikatnie coś wyleci, taka po prostu jakby resztka tabletki ze śluzem ale to tyle po nocy np nic. Czy to na pewno dobrze ? Wkładam tabletkę aplikatorem
Wszędzie czytam, ze dziewczynom „wypływa” całymi dniami, ze wkładki całe mokre itp itd. A ja tak nie mam, jak wezmę rano to dopiero po południu ( po drzemce ) delikatnie coś wyleci, taka po prostu jakby resztka tabletki ze śluzem ale to tyle po nocy np nic. Czy to na pewno dobrze ? Wkładam tabletkę aplikatorem
OlaFasola1234
ja mam tak samo jak Ty. Generalnie bym się nie martwiła. Może my głębiej wsadzamy niż reszta?Dziewczyny ja mam jeszcze jedno pytanie do tych które biorą luteinę dopochwowo.
reklama
Kylyyy1408
Uff ja i moje schizy, ze ona powędrowała nie wiem gdzie w sumie a powiedz mi jeszcze jaki masz śluz przy tym jak cokolwiek wypłynie albo na aplikatorze ? Bo ja mialam dzis dosłownie kropeczke podbarwione na blady brąz na aplikatorze, a teraz po południu jak wypłynęła ta resztka tabletki to taki gesty biało żółtawyja mam tak samo jak Ty. Generalnie bym się nie martwiła. Może my głębiej wsadzamy niż reszta?
Podziel się: