reklama
Matylda.<3
Fanka BB :)
trzymam mocno kciuki by teraz było Ok :-)Dziewczyny robiłam dziś 3 weryfikacje bety na której poprzestaje
W poniedzielek Beta 257 dziś 1233
Progesteron z 31 wzrósł na 38
Trzymajcie za mnie kciuki dziewczyny
To moja 4 ciąża … a wszystkie dzieciątka w niebie
Matylda.<3
Ja siedzę w poczekalni u umieram ze strachu
Kylyyy1408
Piękna beta, na pewno będzie dobrze !Dziewczyny robiłam dziś 3 weryfikacje bety na której poprzestaje
Kylyyy1408
tydzień temu byłam w tej samej sytuacji, wiec wiem jak się czujesz, ale naprawdę zaraz wszystko będzie za Tobą, zobaczysz serduszko i odetchniesz z ulga trzymam kciuki najmocniej jak umiemJa siedzę w poczekalni u umieram ze strachu
minnieee
Trzymam kciuki mocno!! Ja również już powoli zaczynam się stresować... Straszne uczucie to jest...Ja siedzę w poczekalni u umieram ze strachu
minnieee
Trzymamy kciuki wszystkie!!Dziewczyny robiłam dziś 3 weryfikacje bety na której poprzestaje
agula301
Będzie dobrze na pewno, tak jak dziewczyny już pisały czasem to kwestia jednego dnia. Za tydzień zobaczysz piękny migający punkcikJa już po wizycie.
Jest pęcherzyk ciążowy i maleńki zarodek lekko widoczny,ale echo zarodka nie jest takie jakie gin.chcialsby widzieć wyraźnie.Za tydzień mam się pojawić żeby sprawdzić czy pojawi się serduszko.
No tak ale to i tak ponad norme a czy 94 czy 97 to nie robi różnicy bo to glukoza. Jutro bys zrobiła i mogłoby byc i 99 jak długa przerwę zachowujesz od badania? Ja np zawsze zachowywalam 12h i były wyniki w okolicy 97 właśnie a raz zachowałam 8h i miałam glukoze 78. Podobno jak jest za długi odstęp czasu to wydziela się coś z wątroby i wtedy glukoza się podnosiMam wyniki dzisiejszej glukozy. 94,3 mg/dl.
Patrząc na to że w 4tc z groszem było 97 i 98, to dobrze wiedzieć, że jest chociaż odrobinę niższa.
Owulacja
Pomyliły jej się dziurki przy badaniu?To się nazywa wejście w 9 tydzień...
Coś dzisiejsza noc nie była spokojna, ja też się budziłam, śniło mi się że pani ginekolog do której idę zrobiła mi kolonoskopię
reklama
agula301
wasi ginekolodzy robili usg przez brzuch przy mężach , a mój pod koniec ciąży jak poszłam się rozebrac do badania to słyszę ze coś tłumaczy mężowi, ja wychodzę a to się okazało ze mój gine uczył męża jak pobrać gbs hahaha mowie o nie nie bez przesady ja się do pana pofatyguje na pobranie ogólnie to mąż wchodził ze mną do gabinetu od razu, był przy badaniu na fotelu, przy usg dopochwowym i jeszcze przy porodzie główkę dotykal a ja nie chciałam
Podziel się: