reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2023

dziewczyny, czy ktoś ma tak jak ja-nie ma żadnych objawów? 😅 czasami bolą piersi i tyle. jestem 5+3. czy to jeszcze wszystko na mnie czeka? 😅
Ja jestem 6+0 i również nie mam żadnych objawów, nawet piersi mnie zbytnio nie bolą 🤷🏼‍♀️ Troszkę więcej tylko leje się tam na dole, ale na szczęście bez plamienia. 😌

reklama
dziewczyny, czy ktoś ma tak jak ja-nie ma żadnych objawów? 😅 czasami bolą piersi i tyle. jestem 5+3. czy to jeszcze wszystko na mnie czeka? 😅
ja, bolą mnie piersi i czasami jajniki raz po jednej, raz po drugiej stronie, a poza tym mam mnóstwo energii i zero innych objawów. Ja 5+4 :)

Ja dziś ledwo żyje laski 🥺 brzuch id wieczora pobolewa, ale nie jakoś mocno jednak trochę się zdziwiłam bo przez ostatnie dni nie miałam bólu brzucha wgl, ale staram sobie nic nie wkręcać 🙃
Aleeee na jedzenie nie mogę dziś patrzeć odrzuca mnie od wszystkiego tylko nie od miętowej herbaty 😅
Miłego dnia wszystkim i trzymam kciuki za wizyty 🥰 aa i bety jeśli ktoś robi 😘

Dziewczyny takie luźne pytanko robicie paznokcie ? Hybrydy, żele itp ? Czy już rezygnujecie z tego odkad wiecie o ciąży ? 😏

Ja dziś ledwo żyje laski 🥺 brzuch id wieczora pobolewa, ale nie jakoś mocno jednak trochę się zdziwiłam bo przez ostatnie dni nie miałam bólu brzucha wgl, ale staram sobie nic nie wkręcać 🙃
Aleeee na jedzenie nie mogę dziś patrzeć odrzuca mnie od wszystkiego tylko nie od miętowej herbaty 😅

Dziewczyny takie luźne pytanko robicie paznokcie ? Hybrydy, żele itp ? Czy już rezygnujecie z tego odkad wiecie o ciąży ? 😏
powiem więcej, mam nadzieje że nie będzie hejtu 😅 będę malować włosy bo jestem blondynką:D ale fabra bez amoniaku:)

Ja Ci życzę żebyś przeszła ciążę bezobjawowo 😅 tzn niech jedynym objawem będzie rosnący brzuch i kopniaki, ale nie w żebra 😅 nie chce straszyć się u mnie zaczęło się w 6+2 i z każdym dniem coraz gorzej 😭

Ja przed ciążą rzadko robiłam, więc chyba sobie odpuszczę 😁

Ja Ci życzę żebyś przeszła ciążę bezobjawowo 😅 tzn niech jedynym objawem będzie rosnący brzuch i kopniaki, ale nie w żebra 😅 nie chce straszyć się u mnie zaczęło się w 6+2 i z każdym dniem coraz gorzej 😭

Ja przed ciążą rzadko robiłam, więc chyba sobie odpuszczę 😁
haha no oby oby:) ale już jak będzie, dla mnie może być wszystko oby było zdrowe dziecko:)

reklama
Do góry