reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2023

reklama
U nas pierwsza burza w tym roku 🌩️⛈️⚡️.
A u Was jak pogoda?
Cartoon Cloud GIF by Crispe

Kurka.
Taki miałam dobry dzień aż tu nagle przyszły wyniki z dzisiejszej betki. Wrzuciłam je na internetowy kalkulator i juz nie jest mi tak do śmiechu 😵‍💫

Załączniki

• Screenshot_20230320_170924_Chrome.jpg
    Screenshot_20230320_170924_Chrome.jpg
    325,2 KB · Wyświetleń: 135
reklama
Rany, tak mi przykro... Nie ma szans, że beta dopiero ruszy? Nie znam się, ale może musi się rozkręcić? 🥺
wiem ze w ciąży trzeba uważać bo wiadomo ale ja bym nie trzymała chyba w domu. Jak się dowiedziałam teraz ze jestem w ciąży to tez dostałam SMS z przedszkola ze u corki w grupie jest dziecko chore na ospę ( tam jest tylko 1 grupa 15 dzieci ) bałam się ale boć na razie nie ma i nie przyniosła. Ospa się rozwija ok 1,5 tyg nawet do wykwitu wiec nie wiem czy to jest sens. Ale oczywiście to ty decydujesz. Mi jak teraz byłam u lekarza i mówiłam o ospie to lekarz mówił ze gorszym zagrożeniem jest świnka ….. a tak apropo moja najstarsza córka tez dwa razy przechodziła ospę i lekarz mi mówił ze tak może być jak za 1 razem mało wysypie…. Nie wiem co o tym sama myślec. U nas w przedszkolu i szkole ospa i szkarlatyna ostatnio popularna 🤦🏽‍♀️
A teraz o opaskach na nadgarstki ( na mdłości ) u mnie niestety nie działają … jak wy sobie z Mdłościami radzicie ??
Poszła dzisiaj i będzie chodzić. Lekarz mnie uspokoił. A ja potem na zimno stwierdziłam, że idąc tym tropem to ja zaraz i siebie i resztę rodziny zabunkruję w domu do listopada 🙈 wierzę, że nie będę przypadkiem jednym na milion i uda się tego uniknąć nawet jak ona się zarazi. Czytałam, że to się rozwija do 21 dni nawet także jakby zaraziła się za kilka tygodni i wyszłoby po kolejnych trzech to już będę w drugim trymestrze i też trochę spokojniej będzie 😁
Dziękuję za troskę😗.
Dzisiaj już dobrze, wczoraj popołudniu już też było z nim ok.
Wieczorem już biegał i bawił się swoją ulubioną piłeczką.
Dziś mama z moim mężem pojechali do naszej pani doktor- dostał leki i olejek z maryśką leczniczą.
Tabletki łyka na hasło „Dostaniesz ciasteczko.”🙈
Haha tak samo robiłam z moją poprzednią psinką. Dawałam zawsze kosteczkę, tabletkę i szybko kolejną kosteczkę żeby zjadła 🤣
U nas pierwsza burza w tym roku 🌩️⛈️⚡️.
A u Was jak pogoda?
Cartoon Cloud GIF by Crispe
Ciepło i zimno na zmianę 🥴 Od rana ulewa, potem nagle słońce. Jak byłyśmy po południu na dworze to non stop się rozpinalam i zapinalam 😂
Oh, to chwała! 🥳
To mój pierwszy raz więc mogę tu robić sporo dziwnych wpisów 😅
Tak, tak. Teraz to już najważniejsze jest usg 😉

Do góry