reklama
hachette
Fanka BB :)
U nas rodzice męża wiedzą od początku, moja mama też, tata jeszcze nie wie bo gdyby coś poszło nie tak, to pękło by mu serce. Powiemy mu po pierwszej serduszkowej. Ale u nas sytuacja jest inna, u nas wszyscy wiedzieli, ze podchodzimy do ivf wiec naturalna kolejnością rzeczy było, ze dowiedzieli się o pozytywnym teście po transferzeMy w ten weekend mówimy rodzicom a Wy już po, czy jeszcze przed chwaleniem się?
Ketchup który jeszcze wczoraj jadłam dziś smakuje mi jak spleśniały jedynie noce są fajne, bo wtedy śpię i nic mi nie jest
SeasideGirl
Zaangażowana w BB
Ja tak często siusiam, że myślę, że już coś w pracy zaczynają podejrzewać mdłości mam, ale wieczorne - tak samo miałam w ciazy z synem
Anusiek1508
Dobry wieczór,
uffff, udało mi się wszystko doczytać. Witam nowe osoby
Gratuluję dzisiejszych wizyt i mooocno trzymam kciuki za te, które wywołały stres, niepewność. Wierzę, że wszystko będzie dobrze, no musi być dobrze!!!!
Wczoraj i dziś byłam w pracy, myślałam, że zasnę na stojąco.
Nie mam siły, energii, a za to mam wieczorne mdłości, wzdęcia i bóle podbrzusza (bo znów jestem w ciągłym ruchu).
Z apetytem różnie, albo pożeramy ogrom plastrów sera żółtego, albo otwieram lodówkę i wszystko jest bleeeee.
Na razie nikomu nie mówiliśmy o ciąży, poczekamy do środy i wtedy powiemy rodzicom męża. Z moimi spotkamy się 31 marca, to wtedy też ich poinformujemy. Nie wiem kiedy powiemy córce, chyba dopiero wtedy, gdy będzie już w miarę stabilnie.
Miłego wieczoru
uffff, udało mi się wszystko doczytać. Witam nowe osoby
Gratuluję dzisiejszych wizyt i mooocno trzymam kciuki za te, które wywołały stres, niepewność. Wierzę, że wszystko będzie dobrze, no musi być dobrze!!!!
Wczoraj i dziś byłam w pracy, myślałam, że zasnę na stojąco.
Nie mam siły, energii, a za to mam wieczorne mdłości, wzdęcia i bóle podbrzusza (bo znów jestem w ciągłym ruchu).
Z apetytem różnie, albo pożeramy ogrom plastrów sera żółtego, albo otwieram lodówkę i wszystko jest bleeeee.
Na razie nikomu nie mówiliśmy o ciąży, poczekamy do środy i wtedy powiemy rodzicom męża. Z moimi spotkamy się 31 marca, to wtedy też ich poinformujemy. Nie wiem kiedy powiemy córce, chyba dopiero wtedy, gdy będzie już w miarę stabilnie.
Miłego wieczoru
Justynka28
Hej dziewczyny, serdecznie witam nowe osoby i życzę udanych i nudnych ciąż gratuluje udanych wizyt, miło się to czyta nie nadrobiłam Was jeszcze całkiem bo dochodzę do siebie dopiero, prawie cały dzień spałam , to chyba jakaś reakcja obronna na te mdłości i wymioty. Moj dzień teraz wygląda w sumie tak że albo śpię albo wymiotuje czuje się jak ktoś tutaj ujął jak "rozjechany walec" i naprawdę mogę powiedzieć że zazdroszczę tym dziewczynom które nie mają żadnych objawów, chętnie bym się zamieniła coś czuję że 1 trymestr to będzie czas wyrwany z życia ale mam nadzieję że książkowo wszystko minie z 12 tygodniem (jak to mówią nadzieja umiera ostatnia)
Miłego piątkowego wieczoru dziewczyny, fajnie że jest nas coraz więcej
Miłego piątkowego wieczoru dziewczyny, fajnie że jest nas coraz więcej
Boże aż się wzruszyłam i czekałam na Twoje wieści! Tak się cieszęCześć cioteczki
Oto moje czwarte szczęście
Serduszko bije, tętno ma 120 i mamy 6+3 z terminem na 07.11
Ja mam zakaz współżycia i nakaz sporego odpoczynku oraz Duphaston 2x1 doustnie
@Lady With Cats kochana Trzymam kciuki!!!!! Bardzo wierze, ze będzie dobrze
Wszystkim nowym mamusiom gratuluje i spokojnej ciąży
Wszystkim nowym mamusiom gratuluje i spokojnej ciąży
Coffe18
Taką samą dawkę mamJaka masz dawkę? Ja 0,4. Jak miałam wczoraj zrobić pierwszy zastrzyk to mi się ręka trzęsła strasznie bo już zapomniałam jak to było i co przyłożyłam igle to rezygnowalam dziś już było lepiej ale przyjemność żadna..
Hihi ja to akurat z igłami problemu nie mam przeraża mnie jednak efekt końcowy moich zastrzyków
Siniak na siniaku
reklama
SeasideGirl
Zaangażowana w BB
Mi z kolei maz robi i na razie bez siniaków się udajeTaką samą dawkę mam
Hihi ja to akurat z igłami problemu nie mam przeraża mnie jednak efekt końcowy moich zastrzyków
Siniak na siniaku
Podziel się: