reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2023

My w ten weekend mówimy rodzicom 🥰 a Wy już po, czy jeszcze przed chwaleniem się?

Ketchup który jeszcze wczoraj jadłam dziś smakuje mi jak spleśniały 🤣🤦 jedynie noce są fajne, bo wtedy śpię i nic mi nie jest 🤣

reklama
My w ten weekend mówimy rodzicom 🥰 a Wy już po, czy jeszcze przed chwaleniem się?

Ketchup który jeszcze wczoraj jadłam dziś smakuje mi jak spleśniały 🤣🤦 jedynie noce są fajne, bo wtedy śpię i nic mi nie jest 🤣
U nas rodzice męża wiedzą od początku, moja mama też, tata jeszcze nie wie bo gdyby coś poszło nie tak, to pękło by mu serce. Powiemy mu po pierwszej serduszkowej. Ale u nas sytuacja jest inna, u nas wszyscy wiedzieli, ze podchodzimy do ivf wiec naturalna kolejnością rzeczy było, ze dowiedzieli się o pozytywnym teście po transferze :)

Ja tak często siusiam, że myślę, że już coś w pracy zaczynają podejrzewać 😂 mdłości mam, ale wieczorne - tak samo miałam w ciazy z synem 🙃

Dobry wieczór,
uffff, udało mi się wszystko doczytać. Witam nowe osoby☺️
Gratuluję dzisiejszych wizyt i mooocno trzymam kciuki za te, które wywołały stres, niepewność. Wierzę, że wszystko będzie dobrze, no musi być dobrze!!!!
Wczoraj i dziś byłam w pracy, myślałam, że zasnę na stojąco.
Nie mam siły, energii, a za to mam wieczorne mdłości, wzdęcia i bóle podbrzusza (bo znów jestem w ciągłym ruchu).
Z apetytem różnie, albo pożeramy ogrom plastrów sera żółtego, albo otwieram lodówkę i wszystko jest bleeeee.
Na razie nikomu nie mówiliśmy o ciąży, poczekamy do środy i wtedy powiemy rodzicom męża. Z moimi spotkamy się 31 marca, to wtedy też ich poinformujemy. Nie wiem kiedy powiemy córce, chyba dopiero wtedy, gdy będzie już w miarę stabilnie.
Miłego wieczoru 😘

Hej dziewczyny, serdecznie witam nowe osoby i życzę udanych i nudnych ciąż 🥰 gratuluje udanych wizyt, miło się to czyta 🥰 nie nadrobiłam Was jeszcze całkiem bo dochodzę do siebie dopiero, prawie cały dzień spałam , to chyba jakaś reakcja obronna na te mdłości i wymioty. Moj dzień teraz wygląda w sumie tak że albo śpię albo wymiotuje 🙁😥 czuje się jak ktoś tutaj ujął jak "rozjechany walec" i naprawdę mogę powiedzieć że zazdroszczę tym dziewczynom które nie mają żadnych objawów, chętnie bym się zamieniła 😁 coś czuję że 1 trymestr to będzie czas wyrwany z życia ale mam nadzieję że książkowo wszystko minie z 12 tygodniem (jak to mówią nadzieja umiera ostatnia) 😅
Miłego piątkowego wieczoru dziewczyny, fajnie że jest nas coraz więcej 🥰

Jaka masz dawkę? Ja 0,4. Jak miałam wczoraj zrobić pierwszy zastrzyk to mi się ręka trzęsła strasznie bo już zapomniałam jak to było i co przyłożyłam igle to rezygnowalam 🤣 dziś już było lepiej ale przyjemność żadna..
Taką samą dawkę mam 😜
Hihi ja to akurat z igłami problemu nie mam 😜 przeraża mnie jednak efekt końcowy moich zastrzyków 🫣
Siniak na siniaku 😂

Dziewczyny, a czytałyście o opaskach sea band? Może macie jakieś doświadczenia albo opinie wśród znajomych? Nie wiem, czy to możliwe żeby coś kosztowało tylko 40 zł i pomagało na mdłości w ciąży 🤔

reklama
Do góry