Aczkolwiek@to_na_pralkę
Fanka BB :)
Będę musiała i tak, bo mój pracodawca za mnie płaci. Nie mam opcji, ze wezmę kase i sobie pójdę gdzie chce, bo kasy na to nie dostanę. Jedyne co, to mogę nie podpinać chłopaków i za nich nie płacić dodatkowo. Ale czy to ma sens - chyba nie, bo mój syn często korzysta, mąż tez korzystał ostatnio na problemy z kręgosłupem. Tu było wg mnie dużo fajnych opcji- pomoc doraźna w swieta i niedziele (oczywiście skorzystałam kilka razy zamiast odsiedzieć 5 godzin w szpitalu na NFZ, żeby wrocic i tak do domu, bo zawsze są poważniejsze przypadki niż np. mój wówczas pęknięty mięsień brzucha). Żadne TU nie da tego w pakiecie, bo nie ma swojego szpitala, ale oczywiście czekam na wykaz placówek i świadczeń, których, jak można się domyślić, nie dostałam. Bo lepiej zadecydować i nic ludziom nie mówić. Powiedzieć po fakcie i bez szczegółów. A nie chce płacić dodatkowo za badania i wizyty w ciąży, bo wizyta 300zl, usg 250 itd. itd. Szkoda pieniędzy. A oczywiscie mam swojego lekarza, który poprowadził mi pierwsza ciąże i zaczął te, wiec wkurw… mam na maksaZnaczy, będziesz musiała wziąć tę opcje w pracy, tak? Nie interesuje Cię żaden dodatkowy pakiet? Rozumiem, oby ten nowy był równie atrakcyjny lub nawet lepszy jak bieżący