reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2023

Mi przy 37,7 kazał już wziąć Apap zeby gorączka nie szybowała w górę. Dzięki Bogu na razie spadła, ale łamie mnie w kościach i w dole kręgosłupa. Tez mam wizytę 16.03 i chyba zwariuje do tego czasu :(
duzo zdrowia dla Ciebie, mam nadzieję, że szybko Ci przejdzie :( rozumiem Twój strach, wierzę, że wszystko będzie dobrze.

@hachette my jesteśmy wykluczeni z życia towarzyskiego przez ciągłe chorowanie 😅 ale mam nadzieję, że chociaż nad jezioro uda nam się wyskoczyć w ten weekend.
Ojej, nad jezioro w taką pogodę? :D Co będziecie tam robić, macie jakiś "kurort"? :)

reklama
Dziewczyny czy robiliście same sobie badania przed wizytą czy lekarz zlecał?bo tak się zastanawiam czy coś robic
Robiłam morfologię, TSH, progesteron trzy razy, dzisiaj glukozę na czczo, znowu TSH i Ft4, ale…na mnie nie patrz.

My ze Staraczek, to mamy nieco inne podejście w tym temacie.
Często wybiegamy przed szereg z badaniami.

Normalnie to wiem, że dziewczyny czekają na skierowanie od lekarza.

Dziewczyny czy robiliście same sobie badania przed wizytą czy lekarz zlecał?bo tak się zastanawiam czy coś robic
O które badania pytasz? ja robiłam tsh bo mam dodatkowe obciążenia w postaci hashimoto, io itd a poza tym bardzo długo walczyłam z niepłodnością, więc te które wykonałam były pod konkretnych lekarzy.

Robiłam morfologię, TSH, progesteron trzy razy, dzisiaj glukozę na czczo, znowu TSH i Ft4, ale…na mnie nie patrz.

My ze Staraczek, to mamy nieco inne podejście w tym temacie.
Często wybiegamy przed szereg z badaniami.

Normalnie to wiem, że dziewczyny czekają na skierowanie od lekarza.

Ja robiłam dwa razy betę i raz progesteron,jutro chyba powtórzę betę , morfologia,TSH..grupę krwi mam ,resztę niech zleci

Mam resztę wyników.
TSH nadal wysokie, ale już się obniża. Dla przypomnienia 1.03. wynosiło 5,71.
Na szczęście Ft4 ładne.

Załączniki

• B310583E-F27A-4EEA-98AB-156173E73042.jpeg
    B310583E-F27A-4EEA-98AB-156173E73042.jpeg
    61,6 KB · Wyświetleń: 60
duzo zdrowia dla Ciebie, mam nadzieję, że szybko Ci przejdzie :( rozumiem Twój strach, wierzę, że wszystko będzie dobrze.

Ojej, nad jezioro w taką pogodę? :D Co będziecie tam robić, macie jakiś "kurort"? :)
No masakra, nie dość ze sam strach od początku to jeszcze coś takiego 🥺 wiem, ze dziewczyny tutaj nie raz pisały, ze wszystko skończyło się dobrze ale nic niw poradzę, ze dopadł mnie wielki strach i cały czas mam łzy w oczach 😫

reklama
No masakra, nie dość ze sam strach od początku to jeszcze coś takiego 🥺 wiem, ze dziewczyny tutaj nie raz pisały, ze wszystko skończyło się dobrze ale nic niw poradzę, ze dopadł mnie wielki strach i cały czas mam łzy w oczach 😫
Trzymaj się i dużo zdrówka dla Ciebie😚.
To całkowicie normalne, że się obawiasz.

Do góry