reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2023

Dziewczyny czy robiliście same sobie badania przed wizytą czy lekarz zlecał?bo tak się zastanawiam czy coś robic
Nie, dopiero po pierwszej wizycie będę robić, tzn drugiej, ale tej u właściwego lekarza, jak się upewnię co dokładnie mam do wykonania. Wolę minimalizować ilość igieł w moich żyłach 😬🙈
duzo zdrowia dla Ciebie, mam nadzieję, że szybko Ci przejdzie :( rozumiem Twój strach, wierzę, że wszystko będzie dobrze.

Ojej, nad jezioro w taką pogodę? :D Co będziecie tam robić, macie jakiś "kurort"? :)
Fakt, mogło zabrzmieć jakbym na wakacje się wybierała 😅 nic z tych rzeczy, po prostu mamy w okolicy las w którym jest jezioro i lubimy sobie tam jeździć pospacerować

reklama
Dziewczyny, ale wiecie, że nie musicie mieć objawów i to też jest ok? 😉 Nie wszystkie mają to samo, niektóre mają pełen pakiet niedogodności, inne zupełnie żadnych. Ja tam się cieszę, że mi nic nie jest 🙏 mam nadzieję, że radość nie jest przedwczesna 😅

@Biankus dziękuję, chyba lepiej. U nas to jest tak, że ja się trzymam zawsze w miarę, albo nie choruję albo lekki katar, czy gardło ewentualnie. Mąż za to zawsze łapie od córki wszystkie wirusy 🙈 także podwójna katastrofa w domu. Na szczęście chyba oboje wychodzą na prostą 🙏
@hachette my jesteśmy wykluczeni z życia towarzyskiego przez ciągłe chorowanie 😅 ale mam nadzieję, że chociaż nad jezioro uda nam się wyskoczyć w ten weekend.
i to jest właśnie to 👍 tez myśle ze objawy to indywidualna sprawa i nie ma kompletnie wpływu czy ciąża rozwija się dobrze czy nie 🙈 to ze ktoś nie wymiotuje w 6 czy 7 tygodniu pewnie nie znaczy nic i tylko się cieszyć jak się nie ma żadnych objawów większych i trzymać kciuki żeby było tak dalej 👍🤰

i to jest właśnie to 👍 tez myśle ze objawy to indywidualna sprawa i nie ma kompletnie wpływu czy ciąża rozwija się dobrze czy nie 🙈 to ze ktoś nie wymiotuje w 6 czy 7 tygodniu pewnie nie znaczy nic i tylko się cieszyć jak się nie ma żadnych objawów większych i trzymać kciuki żeby było tak dalej 👍🤰
Mnie na początku bolały cycki jakoś tak po zewnętrznej stronie. Od wczoraj bolą całe. Kilka razy zakłuje brzuch i tyle. Wczoraj miałam ochotę na chipsy, zjadłam chyba pierwszy raz od miesiąca moje ukochane laysy, ale nie całą pakę 🤣 i dziś też trochę skubnelam. I teraz bym zjadła budyń czekoladowy 😅 A no i ogórkową za zrbiłam, tego mi było trzeba 🤩

reklama
Tak pisałam, że też jakichś mega objawów nie mam, ale trochę skłamałam🤭.

Sikam od kilku dni dosłownie co 15-20 minut i to nie zapalenie pęcherza, tylko na pewno przez ciążę.
No i puszczam bąki xD.

I to wszystko przez moją macicę😁.

Do góry