OlaFasola1234
Fanka BB :)
o, tez się dowiem !Dziewczyny proszę o polecenie książek o ciąży , diecie i ogólnie macierzyństwie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
o, tez się dowiem !Dziewczyny proszę o polecenie książek o ciąży , diecie i ogólnie macierzyństwie
Tak mi przykro.Bede do Was zagladac jeśli mogę i dam znać jak będą wyniki
pięknie.Dziewczyny! Mam wyniki dzisiejszej bety, i jestem bardzo zadowolona. Póki co nie planuje już badać bety, rozmawiałam przez tel z ginem i powiedział ze wyniki są super i ze widzimy się na usg za tydzień i żebym już nie testowała.
Przedstawiam wam moje wyniki ze średnimi przyrostami
Beta-HCG
21.02 42,7 mlU/ml
27.02 683 mlU/ml +152,4%
01.03 1533 mlU/ml +124,5 %
06.03 7672 mlU/ml +90,4%
08.03 13968 mlU/ml +82,1 %
Przyrost pięknyMam wyniki bety ładny przyrost
jeju, ja jestem chyba crazy ale zazdroszczę trochę Wam tych typowych objawów i ochoty na coś do jedzenia!Jak to tam szło dzisiaj z tymi zachciankami? Polezalam chwile z synem i naszła mnie ogromna ochota na frytki NAGLE i co wlasnie robię? FRYTKI