U mnie to wygląda tak@Poziomka6 kochana, widzę ze już coś tam edytowałas w pierwszym poście, ale narazie nie ma listy nie wiem czy już dodawałas ale mi się pokazuje tak :
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie to wygląda tak@Poziomka6 kochana, widzę ze już coś tam edytowałas w pierwszym poście, ale narazie nie ma listy nie wiem czy już dodawałas ale mi się pokazuje tak :
aaa to może mi nie pokazuje tego, bo ja mam apke na telefonie z forumU mnie to wygląda tak
Rany, ten sam termin, ten sam wiek i nawet myślimy o tym samym w tym samym czasie zaczynasz mnie przerażaćaaa to może mi nie pokazuje tego, bo ja mam apke na telefonie z forum
Dziękuję za wyjaśnianieYS - pęcherzyk żółtkowy. U Ciebie wszystko jest dobrze u mnie właśnie tego elementu brakuje
pewnie płeć bobasów tez będzie taka samaRany, ten sam termin, ten sam wiek i nawet myślimy o tym samym w tym samym czasie zaczynasz mnie przerażać
Bede do Was zagladac jeśli mogę i dam znać jak będą wynikiZ ciężkim bólem serca
Tak mi przykro, nie wiem nawet co powiedzieć, bo to są tak ciężkie momenty, że trudno wydusić z siebie cokolwiek
Daj nam znać co powie lekarz, bo nadal się martwię