reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2023

reklama
Zdziwienie było tak duże, ze mogłaś lekko zestresować kolezanke ;) jest pęcherzyk, jest po usg, jest ok. Dalej czekamy głaszcząc brzuszki 😘
Właśnie tak mi lekarz powiedział, że są różne normy i wszystko jest ok jeśli chodzi o wielkość bety według niego. Tego się trzymam ❤️

Tu są testy u góry z wczoraj (27dc),na dole z dzisiaj (28dc)
Też od takich cieni zaczynałam 🥰 niesamowite, że od moich testów minęły już dwa tygodnie 🥺
Ja już też po wizycie. Zarodek 4mm, serduszka nie było ale ponoć wiek ciąży zgadza się z tym co na USG (5+5) więc mam przyjść za dwa tygodnie. Trochę się zdenerwowałam bo beta w tamtym tygodniu ponad 23tys a serduszka brak, no ale czekam na kolejną wizytę. 😊
Cudownie, że już jest zarodek 🥰 z tymi betami to jak widać nie ma co się nastawiać chyba na konkretne widoki. Najważniejsze, że wszystko jest zgodnie z wiekiem ciąży 🥰
Dziewczyny, ja też już po wizycie.

Wszystko jak na razie idzie w dobrym kierunku🙂.
Pęcherzyk już jest w macicy🥹😍, taka mała kropeczka. Wszystko póki co zgodne z terminem ostatniej @.
Endometrium grube.
Kolejna wizyta za dwa tygodnie🤞🏻🍀.
Tak szybko zobaczyłaś, cudownie 🥰

reklama
Do góry