Cudnie!!My już po wizycie. Póki co wszystko ok. Plamienia ustały. Na USG jest pęcherzyk 8,5 mm i ciałko żółte jak na tak wczesna ciążę cieszę się że wogole coś było widać nastepna wizyta za 3 tyg , oczywiście wiem że na tym etapie wszystko zależy od natury. Także póki co cieszę się tym co jest. A no i wypisał mi L4 z pracy właśnie że względu na plamienia. Gratuluję wszystkim udanych dzisiejszych wizyt i czekamy na kolejne
reklama
@Poziomka6 kochana, wpisz mnie na listę jeszcze niby na 6.11 niech się nacieszę. Dopóki nie powiedzą ze na bank jest coś nie tak, to będę się cieszyć każdym dniem
Aa, i jutro już przedstawiam zaświadczenie w pracy.
Już niektórzy w mojej pracy wiedzieli wcześniej.
Dopisuję i wierzę, że zostaniesz@Poziomka6 kochana, wpisz mnie na listę jeszcze niby na 6.11 niech się nacieszę. Dopóki nie powiedzą ze na bank jest coś nie tak, to będę się cieszyć każdym dniem
Justynka28
Fanka BB :)
Aa, i jutro już przedstawiam zaświadczenie w pracy.
ja jutro mam w planach rozmowę z kierowniczka, dostałam póki co zwolnienie do 21.03 i chce przedstawić kierownicze jak wygląda sprawa.
Kimcia
Fanka BB :)
Wszystko ok ja sama byłam zszokowana tą betą i dlatego przyspieszyłam wizytę na dziś, żeby się upewnić, że wszystko jest dobrze myślę, że Twoja beta też jest jak najbardziej ok, jeśli jest w normie i przyrasta prawidłowo to nie ma się czym martwićOczywiście, ze tak jeśli źle to wyraziłam to przepraszam
Wg OM 10.11Cudownie! na kiedy masz termin?
zawsze.pod.górę
Zaciekawiona BB
Beta 23 tys jest jak najbardziej ok koleżanka ma zarodek 4 mm a nie pęcherzyk ciążowy 4mm, więc jest w sporo starszej ciąży i dlatego wynik bety wyższy niż u Ciebie zaufałabym lekarzom - skoro oni mówią, że u Was obu jest wszystko dobrze to tego się trzeba trzymaćW zeszłym tygodniu miałaś betę na poziomie 23 tys ? o tak wysokiej to jeszcze nie slyszlam w tym tygodniu, ale co ja się znam. Tylko coś mi nie pasuje z tak wysoka beta? Tzn wiesz ja dziś tez po usg i pęcherzyk również ma 4mm a moja beta z wczoraj to tylko 823. A dziś pewnie coś koło 1400 może coś więcej bylo ale póki co tylko pęcherzyk
Ale skoro z terminem się zgadza to na pewno wszystko Oki ! spokojnej ciąży
zawsze.pod.górę
Zaciekawiona BB
Ja mam jutro wizytę, ogromnie się jej boję. Dla przypomnienia - złe przyrosty bety i w nocy krwawienieJutro któraś wizytuje?
Ja mam wizytę w czwartek, będzie 5+5
reklama
cały czas o Was myślę i ogromnie wierzę, ze Będzie wszystko dobrzeJa mam jutro wizytę, ogromnie się jej boję. Dla przypomnienia - złe przyrosty bety i w nocy krwawienie
Podziel się: