reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2023

My już po wizycie. Póki co wszystko ok. Plamienia ustały. Na USG jest pęcherzyk 8,5 mm i ciałko żółte 🙂 jak na tak wczesna ciążę cieszę się że wogole coś było widać 🙂 nastepna wizyta za 3 tyg , oczywiście wiem że na tym etapie wszystko zależy od natury. Także póki co cieszę się tym co jest. A no i wypisał mi L4 z pracy właśnie że względu na plamienia. Gratuluję wszystkim udanych dzisiejszych wizyt i czekamy na kolejne 🥰
Cudnie!! 😁😁

reklama
Oczywiście, ze tak jeśli źle to wyraziłam to przepraszam ❤️
Wszystko ok ❤️ ja sama byłam zszokowana tą betą i dlatego przyspieszyłam wizytę na dziś, żeby się upewnić, że wszystko jest dobrze 😊 myślę, że Twoja beta też jest jak najbardziej ok, jeśli jest w normie i przyrasta prawidłowo to nie ma się czym martwić 😊

W zeszłym tygodniu miałaś betę na poziomie 23 tys ? 😳 o tak wysokiej to jeszcze nie slyszlam w tym tygodniu, ale co ja się znam. Tylko coś mi nie pasuje z tak wysoka beta? Tzn wiesz ja dziś tez po usg i pęcherzyk również ma 4mm a moja beta z wczoraj to tylko 823. A dziś pewnie coś koło 1400 może coś więcej bylo ale póki co tylko pęcherzyk
Ale skoro z terminem się zgadza to na pewno wszystko Oki ! ❤️ spokojnej ciąży
Beta 23 tys jest jak najbardziej ok 😁 koleżanka ma zarodek 4 mm a nie pęcherzyk ciążowy 4mm, więc jest w sporo starszej ciąży i dlatego wynik bety wyższy niż u Ciebie 🙂 zaufałabym lekarzom - skoro oni mówią, że u Was obu jest wszystko dobrze to tego się trzeba trzymać 😁

reklama
Do góry