reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2023

Dobry wieczór :) i ja się witam.
Ciąża nr5, dziecko numer 4, najstarsze 18 lat, najmłodsze prawie 8 😂 i teraz totalne nieplanowane zaskoczenie niby4t5d.bety nie mam możliwości sprawdzić, tylko testy elektroniczne pokazują który tydzień, ale w niedziele mam usg ustalające wiek ciąży (z powodu nieregularnych miesiączek)

Mam nadzieje, ze wszystkie razem do 40tyg dobrniemy!

Ah… no i mam 40 lat 😂

reklama
Cudowne wieści! 🥰
My z mężem byliśmy w tamtym miesiącu w klinice. Nawet nie zdążyłam zrobić wszystkich badań, bo musiałam czekać na początek cyklu, a tutaj taka niespodzianka.🙃
Nam nie zależy na płci i tak będziemy szaleńczo szczęśliwi, byle było zdrowe. Już nawet imiona mamy wybrane 🙈
Jakie imiona? I gratuluje!!

Ciąża nr5, dziecko numer 4, najstarsze 18 lat, najmłodsze prawie 8 😂 i teraz totalne nieplanowane zaskoczenie niby4t5d.bety nie mam możliwości sprawdzić, tylko testy elektroniczne pokazują który tydzień, ale w niedziele mam usg ustalające wiek ciąży (z powodu nieregularnych miesiączek)

Ah… no i mam 40 lat 😂
Gratulacje, u mnie ciaza nr 4 i dziecko rownież nr 4 🙂💕

reklama

Ah… no i mam 40 lat 😂
Gratulacje 🥰. Koniecznie daj znać jak po wizycie.

Do góry