reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2023

Cześć dziewczynki, witam się z rezerwą, ale pełna nadziei. Po ponad 2 latach starań i jednej stracie w końcu test mnie zaskoczył pozytywnie. Z mężem podchodzimy do tego na chłodno, ale mam nadzieję, że przyjdzie taki czas, że w końcu będziemy mogli cieszyć się tym w pełni. ❤️ Śle buziaki i życzę nam wszystkim nudnych ciąż! 🥰
Hej, witamy :-* dużo spokoju i trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze 🥰
Miłego dnia dziewczyny

reklama
Cześć dziewczyny,
witam się z Wami nieśmiało, jako przyszła listopadowa mama :)
W poniedziałek na teście zobaczyliśmy 2 kreski. Jesteśmy bardzo pozytywnie zaskoczeni, bo stało się tak, po jednym cyklu starań.
Wizyta u ginekologa zaplanowana na 20 marca.
Życzę nam wszystkim książkowych ciąż:)
Miłego dnia ❤️

Ja dzisiaj byłam u lekarza pierwszy raz dzisiaj jest 5+0 🥰 potwierdziła ciąże i jestem już zapisana na usg za 4 tyg,wtedy będę w 9 tyg .. mam już rozpisany plan co i kiedy i tez mówiłam o moim TSH zawyżonym,lekarka powiedziała ze teraz moje TSH jest okej i kiedy pójdę na usg za 4 tyg to sprawdza znowu czy wzrasta i będą kontrolować,także jestem zadowolona 🥹🤰

Ja dzisiaj byłam u lekarza pierwszy raz dzisiaj jest 5+0 🥰 potwierdziła ciąże i jestem już zapisana na usg za 4 tyg,wtedy będę w 9 tyg .. mam już rozpisany plan co i kiedy i tez mówiłam o moim TSH zawyżonym,lekarka powiedziała ze teraz moje TSH jest okej i kiedy pójdę na usg za 4 tyg to sprawdza znowu czy wzrasta i będą kontrolować,także jestem zadowolona 🥹🤰
było widać już pęcherzyk?

Hej dziewczyny🙂🌸 Mamy 1 marzec, a z nim mój termin miesiączki i wlasnie wróciłam z apteki, bo juz schizuje, bo wiadomo czasami test może dac fałszywie dodatni wynik, ale kilka to juz sie chyba nie mylą ( na pierwszym teście tydzień przed to ja juz widziałam cienia cienia cienia ) 😂🤰🏼 Jest to moja czwarta ciaza, a przy tej wyjątkowo mam mocno nasilone mdłości i ból podbrzusza 😵‍💫

Załączniki

• FC534C12-5732-4433-8AFD-B84D154E93AA.jpeg
    FC534C12-5732-4433-8AFD-B84D154E93AA.jpeg
    337,1 KB · Wyświetleń: 115
Hej dziewczyny🙂🌸 Mamy 1 marzec, a z nim mój termin miesiączki i wlasnie wróciłam z apteki, bo juz schizuje, bo wiadomo czasami test może dac fałszywie dodatni wynik, ale kilka to juz sie chyba nie mylą ( na pierwszym teście tydzień przed to ja juz widziałam cienia cienia cienia ) 😂🤰🏼 Jest to moja czwarta ciaza, a przy tej wyjątkowo mam mocno nasilone mdłości i ból podbrzusza 😵‍💫
gratulacje :-)

Piękne kreseczki, gratulacje ☺️🥰

reklama
Dziewczyny, przedwczoraj i dzisiaj robiłam betę i takie mam wyniki:

Beta-HCG
27.02 683 mlU/ml
01.03 1533 mlU/ml

I w sumie według kalkulatora jest w normie ale troche sie zdziwilam bo myślałam ze będzie troche niższy. Te z większym doświadczeniem, co sądzicie? Wszystko spoko?

Do góry