reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2023

Byłaś u lekarza? Trzymam kciuki żeby było ok 🙏

Który tydzień?
Byłam wczoraj u lekarza. Prawie 5 . Z samego rana dostałam plamienia delikatnego po kilku godzinach zamienilo się w krwawienie akurat wchodziłam do gin. Po wstępnym badaniu powiedziała że przy takiej ilości krwi to poronienie ale po USG dopochwowym stwierdziła obecność pęcherzyka ciążowego 0.3 cm i że Szyjka jest zamknięta wiec nie możemy powiedzieć o poronieniu. Nie wiadomo w którą stronę pójdzie. Może być ciąża pozamaciczna. Narazie jajniki czyste. Dostałam odrazu zwolnienie z pracy, dhupaston 2razy dziennie i witaminy nakaz leżenia i zrobic betę dziś i w piątek jeśli będzie rosła jest szansa. Dziś czekam na wynik pierwszej

reklama
Byłam wczoraj u lekarza. Prawie 5 . Z samego rana dostałam plamienia delikatnego po kilku godzinach zamienilo się w krwawienie akurat wchodziłam do gin. Po wstępnym badaniu powiedziała że przy takiej ilości krwi to poronienie ale po USG dopochwowym stwierdziła obecność pęcherzyka ciążowego 0.3 cm i że Szyjka jest zamknięta wiec nie możemy powiedzieć o poronieniu. Nie wiadomo w którą stronę pójdzie. Może być ciąża pozamaciczna. Narazie jajniki czyste. Dostałam odrazu zwolnienie z pracy, dhupaston 2razy dziennie i witaminy nakaz leżenia i zrobic betę dziś i w piątek jeśli będzie rosła jest szansa. Dziś czekam na wynik pierwszej
Obecność pęcherzyka w macicy? No to już raczej nie pozamaciczna. Trzymam kciuki 🙏

Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze✊🙏 Leż i dbaj o siebie ❤️

Hej dziewczyny ❤️ dziś robiłam betę i progesteron po raz trzeci:
Progesteron - 21,70( w poniedziałek 25,20) martwi mnie to trochę
Beta- 1798( w poniedziałek 706)❤️
Martwią mnie wyniki tarczycy...
TSH - 2,75
Ft3 - 6,02
Ft4 - 0,92
Jak sądzicie, mam się czym martwić ??

reklama
Dziewczyny a jak długo jest sens badać betę? Robiłam już 3 razy ale do USG jeszcze ponad tydzień i myślę czy zrobić jeszcze czy nie ma sensu to?

Do góry