reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2023

Witamy nowe dziewczyny ❤️ gratulacje!
Ja wierzę, że wszystkie zostaniemy tu razem do listopada co najmniej 🥰
Ja dzisiaj byłam u lekarza pierwszy raz dzisiaj jest 5+0 🥰 potwierdziła ciąże i jestem już zapisana na usg za 4 tyg,wtedy będę w 9 tyg .. mam już rozpisany plan co i kiedy i tez mówiłam o moim TSH zawyżonym,lekarka powiedziała ze teraz moje TSH jest okej i kiedy pójdę na usg za 4 tyg to sprawdza znowu czy wzrasta i będą kontrolować,także jestem zadowolona 🥹🤰
Ekstra ❤️ był sam pęcherzyk czy już coś więcej?
Hej dziewczyny🙂🌸 Mamy 1 marzec, a z nim mój termin miesiączki i wlasnie wróciłam z apteki, bo juz schizuje, bo wiadomo czasami test może dac fałszywie dodatni wynik, ale kilka to juz sie chyba nie mylą ( na pierwszym teście tydzień przed to ja juz widziałam cienia cienia cienia ) 😂🤰🏼 Jest to moja czwarta ciaza, a przy tej wyjątkowo mam mocno nasilone mdłości i ból podbrzusza 😵‍💫
Haha no mój człowiek 🤣 ja od zeszłego wtorku robię co drugi dzień testy żeby sprawdzić czy wszystko ok i dziś rano już taka kolekcja 🥰

Załączniki

• IMG_20230301_081125.jpg
    IMG_20230301_081125.jpg
    613,1 KB · Wyświetleń: 104
reklama

Haha no mój człowiek 🤣 ja od zeszłego wtorku robię co drugi dzień testy żeby sprawdzić czy wszystko ok i dziś rano już taka kolekcja 🥰
pieeeeekne tłuściutkie kreski ❤️ fajna kolekcja!

Dziewczyny, przedwczoraj i dzisiaj robiłam betę i takie mam wyniki:

Beta-HCG
27.02 683 mlU/ml
01.03 1533 mlU/ml

I w sumie według kalkulatora jest w normie ale troche sie zdziwilam bo myślałam ze będzie troche niższy. Te z większym doświadczeniem, co sądzicie? Wszystko spoko?
Ja nie pomogę, bo nigdy w żadnej ciąży nie robiłam bety 😀

Jeeeej jakie piękne kreseczki ❤️
Zapomniałam dodać, że termin z aplikacji wychodzi na 4.11, ale podejrzewam, że będzie 1-2 dni później, bo moje cykle średnio mają ok 30 dni.
Jak Wasze samopoczucie? 😉 U mnie oprócz boleści podbrzusza i uczucia wybuchających piersi. Całkiem dobrze, a no i jestem strasznie rozkojarzona 🙃

Dziewczyny, przedwczoraj i dzisiaj robiłam betę i takie mam wyniki:

Beta-HCG
27.02 683 mlU/ml
01.03 1533 mlU/ml

I w sumie według kalkulatora jest w normie ale troche sie zdziwilam bo myślałam ze będzie troche niższy. Te z większym doświadczeniem, co sądzicie? Wszystko spoko?
Wzrost prawidłowy, a nie ma chyba górnej granicy wzrostu. Przynajmniej tak mi się wydaje, ale nie mam zbyt dużego doświadczenia. 😘

Hej dziewczyny🙂🌸 Mamy 1 marzec, a z nim mój termin miesiączki i wlasnie wróciłam z apteki, bo juz schizuje, bo wiadomo czasami test może dac fałszywie dodatni wynik, ale kilka to juz sie chyba nie mylą ( na pierwszym teście tydzień przed to ja juz widziałam cienia cienia cienia ) 😂🤰🏼 Jest to moja czwarta ciaza, a przy tej wyjątkowo mam mocno nasilone mdłości i ból podbrzusza 😵‍💫
Gratulacje i witamy 😊
ja właśnie mdłości nie mam wcale, co trochę mnie martwi bo w pierwszej ciąży to prawie nie wychodziłam z toalety

Jeeeej jakie piękne kreseczki ❤️
Zapomniałam dodać, że termin z aplikacji wychodzi na 4.11, ale podejrzewam, że będzie 1-2 dni później, bo moje cykle średnio mają ok 30 dni.
Jak Wasze samopoczucie? 😉 U mnie oprócz boleści podbrzusza i uczucia wybuchających piersi. Całkiem dobrze, a no i jestem strasznie rozkojarzona 🙃
Ja mam na 4.11 😊 w sumie to tydzień temu się czułam gorzej, teraz już mnie nawet nie ciągnie na dole. Czasami zmęczenie szybciej bierze, ale poza tym to ok.

reklama
Do góry