reklama
Kylyyy1408
Fanka BB :)
Ja o Tobie tez, bardzo trzymam za Ciebie kciuki i dalej mam nadzieje, powtórzysz betę ? Jak się czujesz ?Myśle o Was dziewczyny!!
Aww Kochana.Ja o Tobie tez, bardzo trzymam za Ciebie kciuki i dalej mam nadzieje, powtórzysz betę ? Jak się czujesz ?
Tak, jutro powtórzę betę tak naprawdę przez to co napisałaś
Czuje się so bani, mam delikatne mdłości, zmęczona ciagle jestem i zestresowana mówiąc szczerze, mimo iż nie nastawiam się na nic.
Ile dzisiaj jest wizyt u lekarza?
OlaFasola1234
mi się wydaje ze 3 albo 4 wizyty były dzisiaj dwie wieczorem napewnoAww Kochana.
Czuje się so bani, mam delikatne mdłości, zmęczona ciagle jestem i zestresowana mówiąc szczerze, mimo iż nie nastawiam się na nic.
Justynka28
ja już po wizycie. Wyszłam załamana, bo po tej becie spodziewałam się że zobaczę już zarodek. A na USG jest pęcherzyk ciążowy 11,5 mm, jest pęcherzyk żółtkowy, zarodka póki co brak. Wg OM to 5t5 dni a wg USG wyszło 5 t. Dostałam luteinę z powodu tego spadku progesteronu, mam jutro powotrzyc betę i do kontroli za 2 tygodnie na USG. Nie wiem jak wytrzymam tak długo, zwariuje chyba z nerwów
Matylda.<3
przytulam Cię mocno. Mam nadzieje, że wszystko będzie dobrze.ja już po wizycie. Wyszłam załamana, bo po tej becie spodziewałam się że zobaczę już zarodek. A na USG jest pęcherzyk ciążowy 11,5 mm, jest pęcherzyk żółtkowy, zarodka póki co brak. Wg OM to 5t5 dni a wg USG wyszło 5 t. Dostałam luteinę z powodu tego spadku progesteronu, mam jutro powotrzyc betę i do kontroli za 2 tygodnie na USG. Nie wiem jak wytrzymam tak długo, zwariuje chyba z nerwów
Ja staram się skupiać na pierdołach i ciagle coś robię w domu. Przestawiam, sprzątam, zamawiam nowe rzeczy. Wije gniazdo. To mnie uspokaja.
Ciagle oglądam ciuszki na Vinted, ale nic jeszcze nie zamawiam
OlaFasola1234
kochana, a jaka mialas bete ? przypomnij proszęja już po wizycie. Wyszłam załamana, bo po tej becie spodziewałam się że zobaczę już zarodek. A na USG jest pęcherzyk ciążowy 11,5 mm, jest pęcherzyk żółtkowy, zarodka póki co brak. Wg OM to 5t5 dni a wg USG wyszło 5 t. Dostałam luteinę z powodu tego spadku progesteronu, mam jutro powotrzyc betę i do kontroli za 2 tygodnie na USG. Nie wiem jak wytrzymam tak długo, zwariuje chyba z nerwów
Kylyyy1408
Masz rzeczowo na moim przykładzie, ze jedna beta niczego nie przekreśla. Wiadomo nie wiem co będzie dalej, ale ro jak każda z Nas tutaj niestety. Ale po dzisiejszym jestem pełna nadzieji i optymizmu a nie plamisz ani nic ? Przepraszam ale ja to już mam baby baron normalnie bo o wszystkim zapominam od kilku dniAww Kochana.
Z tego co „pamietam” to moja i jeszcze 2
Justynka28
13 800kochana, a jaka mialas bete ? przypomnij proszę
reklama
Kylyyy1408
Kochana spokojnie weź głęboki wdech, to jeszcze nic niw przekreśla. To jeszcze naprawdę wcześnie, jeśli bedziesz sie jednak denerwować to może umów się do innego lekarza za tydzień ? Tak zeby sprawdzić ? Ja bym chyba tak zrobiła.ja już po wizycie. Wyszłam załamana, bo po tej becie spodziewałam się że zobaczę już zarodek. A na USG jest pęcherzyk ciążowy 11,5 mm, jest pęcherzyk żółtkowy, zarodka póki co brak. Wg OM to 5t5 dni a wg USG wyszło 5 t. Dostałam luteinę z powodu tego spadku progesteronu, mam jutro powotrzyc betę i do kontroli za 2 tygodnie na USG. Nie wiem jak wytrzymam tak długo, zwariuje chyba z nerwów
Podziel się: