reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2023

reklama
Ja o Tobie tez, bardzo trzymam za Ciebie kciuki i dalej mam nadzieje, powtórzysz betę ? Jak się czujesz ?
Aww Kochana.
Tak, jutro powtórzę betę tak naprawdę przez to co napisałaś 🤍🤍
Czuje się so bani, mam delikatne mdłości, zmęczona ciagle jestem i zestresowana mówiąc szczerze, mimo iż nie nastawiam się na nic.

Ile dzisiaj jest wizyt u lekarza? 😁

Aww Kochana.
Czuje się so bani, mam delikatne mdłości, zmęczona ciagle jestem i zestresowana mówiąc szczerze, mimo iż nie nastawiam się na nic.

mi się wydaje ze 3 albo 4 wizyty były dzisiaj 🙃 dwie wieczorem napewno

ja już po wizycie. Wyszłam załamana, bo po tej becie spodziewałam się że zobaczę już zarodek. A na USG jest pęcherzyk ciążowy 11,5 mm, jest pęcherzyk żółtkowy, zarodka póki co brak. Wg OM to 5t5 dni a wg USG wyszło 5 t. Dostałam luteinę z powodu tego spadku progesteronu, mam jutro powotrzyc betę i do kontroli za 2 tygodnie na USG. Nie wiem jak wytrzymam tak długo, zwariuje chyba z nerwów :-( :(

ja już po wizycie. Wyszłam załamana, bo po tej becie spodziewałam się że zobaczę już zarodek. A na USG jest pęcherzyk ciążowy 11,5 mm, jest pęcherzyk żółtkowy, zarodka póki co brak. Wg OM to 5t5 dni a wg USG wyszło 5 t. Dostałam luteinę z powodu tego spadku progesteronu, mam jutro powotrzyc betę i do kontroli za 2 tygodnie na USG. Nie wiem jak wytrzymam tak długo, zwariuje chyba z nerwów :-( :(
przytulam Cię mocno. Mam nadzieje, że wszystko będzie dobrze. 🤍

Ja staram się skupiać na pierdołach i ciagle coś robię w domu. Przestawiam, sprzątam, zamawiam nowe rzeczy. Wije gniazdo. To mnie uspokaja.
Ciagle oglądam ciuszki na Vinted, ale nic jeszcze nie zamawiam 🫣

kochana, a jaka mialas bete ? :( przypomnij proszę

Aww Kochana.

Masz rzeczowo na moim przykładzie, ze jedna beta niczego nie przekreśla. Wiadomo nie wiem co będzie dalej, ale ro jak każda z Nas tutaj niestety. Ale po dzisiejszym jestem pełna nadzieji i optymizmu ❤️ a nie plamisz ani nic ? Przepraszam ale ja to już mam baby baron normalnie bo o wszystkim zapominam od kilku dni 🤣

Z tego co „pamietam” to moja i jeszcze 2 😘

reklama
Kochana spokojnie weź głęboki wdech, to jeszcze nic niw przekreśla. To jeszcze naprawdę wcześnie, jeśli bedziesz sie jednak denerwować to może umów się do innego lekarza za tydzień ? Tak zeby sprawdzić ? Ja bym chyba tak zrobiła.

Do góry