reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2023

reklama
Ja o Tobie tez, bardzo trzymam za Ciebie kciuki i dalej mam nadzieje, powtórzysz betę ? Jak się czujesz ?
Aww Kochana.
Tak, jutro powtórzę betę tak naprawdę przez to co napisałaś 🤍🤍
Czuje się so bani, mam delikatne mdłości, zmęczona ciagle jestem i zestresowana mówiąc szczerze, mimo iż nie nastawiam się na nic.

Ile dzisiaj jest wizyt u lekarza? 😁

Aww Kochana.
Czuje się so bani, mam delikatne mdłości, zmęczona ciagle jestem i zestresowana mówiąc szczerze, mimo iż nie nastawiam się na nic.

mi się wydaje ze 3 albo 4 wizyty były dzisiaj 🙃 dwie wieczorem napewno

ja już po wizycie. Wyszłam załamana, bo po tej becie spodziewałam się że zobaczę już zarodek. A na USG jest pęcherzyk ciążowy 11,5 mm, jest pęcherzyk żółtkowy, zarodka póki co brak. Wg OM to 5t5 dni a wg USG wyszło 5 t. Dostałam luteinę z powodu tego spadku progesteronu, mam jutro powotrzyc betę i do kontroli za 2 tygodnie na USG. Nie wiem jak wytrzymam tak długo, zwariuje chyba z nerwów :-( :(

ja już po wizycie. Wyszłam załamana, bo po tej becie spodziewałam się że zobaczę już zarodek. A na USG jest pęcherzyk ciążowy 11,5 mm, jest pęcherzyk żółtkowy, zarodka póki co brak. Wg OM to 5t5 dni a wg USG wyszło 5 t. Dostałam luteinę z powodu tego spadku progesteronu, mam jutro powotrzyc betę i do kontroli za 2 tygodnie na USG. Nie wiem jak wytrzymam tak długo, zwariuje chyba z nerwów :-( :(
przytulam Cię mocno. Mam nadzieje, że wszystko będzie dobrze. 🤍

Ja staram się skupiać na pierdołach i ciagle coś robię w domu. Przestawiam, sprzątam, zamawiam nowe rzeczy. Wije gniazdo. To mnie uspokaja.
Ciagle oglądam ciuszki na Vinted, ale nic jeszcze nie zamawiam 🫣

kochana, a jaka mialas bete ? :( przypomnij proszę

Aww Kochana.

Masz rzeczowo na moim przykładzie, ze jedna beta niczego nie przekreśla. Wiadomo nie wiem co będzie dalej, ale ro jak każda z Nas tutaj niestety. Ale po dzisiejszym jestem pełna nadzieji i optymizmu ❤️ a nie plamisz ani nic ? Przepraszam ale ja to już mam baby baron normalnie bo o wszystkim zapominam od kilku dni 🤣

Z tego co „pamietam” to moja i jeszcze 2 😘

reklama
Kochana spokojnie weź głęboki wdech, to jeszcze nic niw przekreśla. To jeszcze naprawdę wcześnie, jeśli bedziesz sie jednak denerwować to może umów się do innego lekarza za tydzień ? Tak zeby sprawdzić ? Ja bym chyba tak zrobiła.

Do góry