reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2023

reklama
Hej
Pierwsza beta 8,520
Druga 39,8 + prog 22,60
20 marca wizyta u gina
Także chyba mogę się już przywitać.
Powtarzać jeszcze bete , jak myślcie ?
Ja także bym powtórzyła, ale po 72 godzinach teraz.
Proga oczywiście też no i dołóż TSH koniecznie, bo wiem, że też masz problemy z tarczycą.

Dziękuje za wiadomość. Nie, nic takiego u mnie nie zdiagnozowano ale przyznam, że wcześniej nie miałam okazji w ogóle badać proga. Ale dzięki za cenne uwagi, jutro mam już umówioną wizytę więc na pewno poruszę ten temat… 😔
Nie stresuj się, jeśli nie masz żadnych bóli czy plamień to napewno zaraz się rozkręci 🤞

Cześć,
Tez się przywitam. Beta dzisiaj 28,9, prog 17,8. Powtarzam w środę, wizyta u gina, ale jeszcze bez usg tez w środę. Wg apki wiek 4+4, ale ciaza młodsza o jakieś 6dni, bo mam późne owulki, wiec będę czekała na termin z usg.
😘
Noooo witaj🙂🥹!
Miło Cię tu w końcu widzieć.
No i czekam na przyrost 🍀❤️.

reklama
Do góry