reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2023

reklama
Dzień dobry wszystkim ❤️
Liczyłam, ze pospie dzis dłużej ale niestety wewnętrzny niepokój ( nie na to nie poradzę :( ) przed wizyta mnie dopadł i wiercę się w łóżku.
Dodatkowo mojego rozłożyła chyba na całego grypa 😣 i tak strasznie się boje, zeby się nie zarazić. Przeniosłam się już do innego pokoju, staram się tam wgl nie chodzić ale wiadomo czasami się tego nie uniknie :( trzymajcie dzis za mnie (NAS!) kciuki, ja za Was również trzymam 😘❤️

Czesc, ależ mi się dobrze spało, rety 😂 no, ale muszę wstać niestety. Tez mam w szufladzie jeszcze jakieś 2 pinki niezrobione. Ostatnio jak zrobiłam trzeci test, to mąż się zapytał, czy to z niedowierzania? Udałam, ze testy muszę zużyć 😂 nie będę mu przecież tłumaczyć, ze jestem uzależniona od sikania na test ciążowy 😆

Czesc, ależ mi się dobrze spało, rety 😂 no, ale muszę wstać niestety. Tez mam w szufladzie jeszcze jakieś 2 pinki niezrobione. Ostatnio jak zrobiłam trzeci test, to mąż się zapytał, czy to z niedowierzania? Udałam, ze testy muszę zużyć 😂 nie będę mu przecież tłumaczyć, ze jestem uzależniona od sikania na test ciążowy 😆
Ja kupię dzisiaj i tez sikne.
Z mężem się jeszcze nie cieszymy. Czekamy na wizytę

Proszę o polecenie poradnika o odżywianiu w ciąży

Wiecie co, ja już zrobiłam 6 albo 7 😅 na początku roku zamówiłam pełno, bo w internecie pinki po 3 zł z groszami, a nie 14 jak w rossmanie, więc trochę ich wzięłam. Chyba nie sądziłam, że tak szybko się uda, że nie będę miała kiedy zużyć 🤭 jeszcze mam dwa, ale to sobie zrobię za kilka miesięcy na świeżo do zdjęć z brzuszkiem 🥰

kłucia też mam cały czas jak na okres..bardziej w sumie takie skurcze,do tego doszły lekkie poranne mdłości i w głowie mi się kręci czasem w pracy 🙈 aż czasem pod nosem sobie powiem wow bo tak mnie zakręci 😂
Witam dziewczyny 😁 u nas znowu zima, sypie śniegiem, nie znoszę takiejnpogody 😅 mi właśnie też często się w głowie zakręci, od wczoraj coraz mocniej dokuczają mi mdłości, dzisiaj rano jak wzięłam euthyrox to miałam ogromny odruch wymiotny, ogólnie jest mi słabo. Czekam z wielkim stresem do dzisiejszej wizyty.
Miłego dnia dziewczyny

reklama
To i ja się witam. Wstałam wyszykowac starsze do szkoły i przedszkola i co? Katar, gardło 🙈🙈🙈 masakra jest ten okres jesienno-zimowy co do chorób. Ja też dziś wizyta ale dopiero na 19 🙈 oszaleje chyba do tej godziny😁
W poprzedniej ciąży miałam zawsze późnym popołudniem wizyty i ranyyy jaka to była męczarnia przez cały dzień 😅

Do góry