reklama
Madzia08.1978
Fanka BB :)
Dziewczyny moja Laura już jest ze mną. Wczoraj byłam na wizycie kontrolnej i od razu skierowanie do szpitala blizna po cc miała już tylko pół milimetra. Dzisiaj miałam mieć cięcie ale jak mi wczoraj zrobili ktg to wyszły dosyć mocna skorcze i od razu na stół. Okazało się ze malutka owinięta pępowina wokół szyi i wody zielonkawe i pępowina przodująca. Chyba czuwal nad nami moj synek z góry . Malutka ostatecznie ważyła 2680 i 52 cm wszystko z nią w porządku. Moje szczęście nie do opisania.
Olivv
Aktywna w BB
gratulacje! Zdrówka dla Was super, że wszystko dobrze się skończyło i że jesteś szczęśliwaDziewczyny moja Laura już jest ze mną. Wczoraj byłam na wizycie kontrolnej i od razu skierowanie do szpitala blizna po cc miała już tylko pół milimetra. Dzisiaj miałam mieć cięcie ale jak mi wczoraj zrobili ktg to wyszły dosyć mocna skorcze i od razu na stół. Okazało się ze malutka owinięta pępowina wokół szyi i wody zielonkawe i pępowina przodująca. Chyba czuwal nad nami moj synek z góry . Malutka ostatecznie ważyła 2680 i 52 cm wszystko z nią w porządku. Moje szczęście nie do opisania.
My jeszcze w dwupaku, 36 t.c. i 3300g. Liczę, że junior troszkę zwolni z przybieraniem na koniec
Madzia08.1978
Jest cudowna. Dziś po obchodzie pediatra stwierdził ze drobna ale radzi sobie świetnie jak odnoszona ciąża a to było 37+6. Dostała 10 pkt
Jest cudowna. Dziś po obchodzie pediatra stwierdził ze drobna ale radzi sobie świetnie jak odnoszona ciąża a to było 37+6. Dostała 10 pkt
Gratulacje, zdrówka dla was i szybkiego wyjścia do domku.
37+6 to już jak najbardziej ciaza donoszona. Odpoczywajcie i cieszcie się sobą
Justynka28
Gratulacje najważniejsze że z malutka wszystko ok. Dużo zdrówka dla Was.Dziewczyny moja Laura już jest ze mną. Wczoraj byłam na wizycie kontrolnej i od razu skierowanie do szpitala blizna po cc miała już tylko pół milimetra. Dzisiaj miałam mieć cięcie ale jak mi wczoraj zrobili ktg to wyszły dosyć mocna skorcze i od razu na stół. Okazało się ze malutka owinięta pępowina wokół szyi i wody zielonkawe i pępowina przodująca. Chyba czuwal nad nami moj synek z góry . Malutka ostatecznie ważyła 2680 i 52 cm wszystko z nią w porządku. Moje szczęście nie do opisania.
My też już rozpakowani, malutka przyszła na świat we wtorek rano przez CC. 50 cm i waga 3080 g. Od wczoraj jesteśmy w domku, walczymy o rozkręcenie laktacji ale póki co musimy się dokarmiać mm.
Gratulacje najważniejsze że z malutka wszystko ok. Dużo zdrówka dla Was.
My też już rozpakowani, malutka przyszła na świat we wtorek rano przez CC. 50 cm i waga 3080 g. Od wczoraj jesteśmy w domku, walczymy o rozkręcenie laktacji ale póki co musimy się dokarmiać mm.
Gratulacje ❤ oby laktację udało się rozkręcić, trzymam kciuki. Dużo zdrówka dla Was
Hej. My też już rozpakowani od wczoraj, 2 tygodnie przed terminem (37+5 tc). Mała jest malutka bo ważyła 2570g ale mierzy całe 52 cm i dostała 10 w skali Apgar. Podobnie jak wyżej walczymy o rozkręcenie laktacji bo nie jest łatwo ale mam nadzieje, że jakoś damy radę.
Hej. My też już rozpakowani od wczoraj, 2 tygodnie przed terminem (37+5 tc). Mała jest malutka bo ważyła 2570g ale mierzy całe 52 cm i dostała 10 w skali Apgar. Podobnie jak wyżej walczymy o rozkręcenie laktacji bo nie jest łatwo ale mam nadzieje, że jakoś damy radę.
Gratulacje❤ Co chwila ktoś rozpakowany, ciekawe kto następny
Ja właśnie czekam u gina na wizytę aktualnie 37+3
reklama
Podziel się: