reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2023

reklama
@Hope99 a może wybierzesz się na IP ?
Bez sensu- mieszkam w mieście w którym zepsuli mi zabieg łyżeczkowania i przez nich mam uszkodzoną szyjkę i macicę- oni odrazu bez USG by mnie wzięli na zabieg. O 12 mam wizytę u mojej dr więc 3h nic nie zmieni. Progesteron mam, nic więcej itak mi nie dadzą w szpitalu a przy ich sprzęcie to nawet pęcherzyka by nie znaleźli a raczej go jeszcze nie poroniłam. Tam to jedyne co to mogą mnie zabić, już jedną sepsę mi wywołali.

reklama
Boże dziewczyny, wiem, ze to się może przydarzyć każdej z nas, ze nie mamy tak naprawdę na ro wpływu, ale tak strasznie mi z tym źle, ze tyle z nas już straciło ta ciąże :( 💔
Dziewczyny jesteśmy silne, damy radę każda z Nas, co by nie było ✊

Do góry