reklama
Możesz spróbować, bo tak mi wczoraj lekarz powiedział, i że jakby mi się nie udało, to mi wystawi skierowanie na NFZ.Jak to ? To już nie można się zapisać ?
Na szczęście mam już termin.
Podam Ci na priv telefon, oki?
Kaala
Fanka BB :)
Super ze Ci się udałoMożesz spróbować, bo tak mi wczoraj lekarz powiedział, i że jakby mi się nie udało, to mi wystawi skierowanie na NFZ.
Na szczęście mam już termin.
Podam Ci na priv telefon, oki?
Jesteś kochana , dziękuje
PannaKiki
Juanama Diamond ze złotym dołem, jestem zakochana w nim od pierwszego widzenia a fotelik Cybex AngelJa nawet jeszcze nie myślałam o wózku, foteliku itd.
Macie jakieś modele upatrzone?
O matko, będziemy mieć ten sam wózek i fotelik, wyczuwam podobne gusta!Kiedyś jeszcze długo długo przed ciąża zobaczyłam jeden wózek i przepadałam.
Junama Diamond czarno złoty
A co do fotelika to chyba postawie na cybexa z podstawa obrotowa
2400 złjaki jest koszt takiego badania ?
Kylyyy1408
I dobrze ze tak wcześnie, nie bedziesz się stresować cały dzień wszystko bedxie dobrzeDzień Dobry
Chyba ja na pierwszy ogień 8:45 nogi mi się uginają. ..
Za wszystkie trzymam kciuki
Hope99
Dziewczyny, ja to chyba jedyne co to pojadę na tą wizytę potwierdzić poronienie. Niedawno wyleciało ze mnie kilka skrzepów-sporej wielkości w połączeniu z różowo-brązową krwią i śluzem. U mnie zazwyczaj tak zaczyna się poronienie... to już nie jest zwykłe plamienie...
Kylyyy1408
Będę odświeżać jak szalona, musi być dobrze po prostu musiNo u mnie z tą szyjką to nie tak prosto bo ona jest zawsze "delikatnie otwarta" przez zepsuty zabieg.
Jutro na 12:20 ale napewno będzie spore opóźnienie i wcześniej niż o 13 znając życie nie wejdę.
Justynka28
Hej dziewczyny, trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
u mnie znowu słabo przespana noc, budze się często do toalety a potem nie mogę znaleźć pozycji żeby usnąć także ten chyba po śniadanku będzie drzemka
Widzę że tu już temat wózków się pojawił, mi jeszcze przez myśl nie przeszły żadne elementy wyprawki, mam wrażenie że to jeszcze takie bardzo odległe .
u mnie znowu słabo przespana noc, budze się często do toalety a potem nie mogę znaleźć pozycji żeby usnąć także ten chyba po śniadanku będzie drzemka
Widzę że tu już temat wózków się pojawił, mi jeszcze przez myśl nie przeszły żadne elementy wyprawki, mam wrażenie że to jeszcze takie bardzo odległe .
reklama
Owulacja
Spoko ja wczoraj liczyłam na palcach ile to jest 21-3wybaczcie mi mózg mi się chyba już rozpada
Podziel się: