reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2023

Dzień dobry! 💙 Dziś dużo osób ma wizyty, prawda? Trzymam kciuki bardzo mocno 🥰

Ja dziś źle spałam, całą noc stresowałam się dziwnymi scenariuszami z mojej głowy 😩 Pewnie w południe czeka mnie ponowna drzemka 😁

Dzień Dobry 😊
Chyba ja na pierwszy ogień 8:45 nogi mi się uginają. ..
Za wszystkie trzymam kciuki✊

reklama
Dzień dobry! 💙 Dziś dużo osób ma wizyty, prawda? Trzymam kciuki bardzo mocno 🥰

Ja dziś źle spałam, całą noc stresowałam się dziwnymi scenariuszami z mojej głowy 😩 Pewnie w południe czeka mnie ponowna drzemka 😁
Hejka, ja pół nocy nie przespałam i nie wiem jak przetrwam do tej 16:00. Dziewczyny trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty 🥰

Dziewczyny, trzymam kciuki za Wasze wizyty💚.
Ja wypiję kawkę i idę na badania.
Ciekawe, ile fiolek mi pobiorą😅.

@dorodi, dlatego ja chodzę i prywatnie, i na NFZ i badania mam właśnie na fundusz, czyli „za darmo”.
Choć płacimy tyle składek na fundusz, że to czasem skandal, że dziewczyny nie mają możliwości się umówić, bo należy się nam, jak psu zupa.

Laski, wy tu dzisiaj o wózkach, o dodatkowych "prenatalnych", a patrzcie na to: 😏😏😏
Zobacz załącznik 1511427
wide-418154_423443167710640_167942857_n-620x349.jpg

Bo to się chyba wypiera z pamięci. Ja tez już zapomniałam jak to było a można powiedzieć ze jestem swieżak bo mały roku nie ma 🙈 a jeszcze moje dziecko było leniwe w brzuchu i mnie nie raz straszyło , dlatego wiem ze teraz lżej nie będzie. Te zmartwienia już zostaną

Jedziemy razem na tej taczce 😄 kiedy masz wizytę?
05.04

reklama
Do góry