reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2023

U mnie w temacie wózka nie ma dyskusji, na stówkę będzie bugaboo, żaden inny wózek dla mnie nie istnieje :) teraz wyszedł fox 5, wiec pewnie na tego padnie ;)

A orientujesz się czy cokolwiek działa? Moja mama zaraz będzie jechała to by mi wzięła, bo u nas nie ma totalnie nic w tym temacie 😳
O proszę koleżanka wlasnie tez się nad nim zastanawia natomiast dla mnie totalnie nie ten klimat wizualny ;) ale wiadomo kto co lubi 😘

reklama
Można kupić adapter do stelarzu wpinać nosidło i nie trzeba wozić .
Ale to tylko taki mój typ na już , więcej się nie rozglądałam
Oczywiście ze można, do każdego dobrego fotelika są adaptery. Wiadomo każdy robi jak uważa za słuszne, ja tylko wiem z doświadczenia ze w połogu każde pół kg mniej jest bezcenne:) No i przede wszystkim bezpieczeństwo maluszka, ja akurat mam na tym punkcie jebniecie i moje dziecko będzie jeździć tyłem do osiemnastki 😂

Mi się bardzo podoba Thule Urban Glide, plus, że ma hamulec przy rączce i jest to mega wygoda. I mój wózek musi być dostosowany do „terenów” uwielbiamy górskie szlaki.
O tak wózek super! Ja kupiłam spacerówkę dla syna petite Mars street Air ale jestem średnio zadowolona i myślałam żeby sprzedać i kupić ten thule 😍

Mój faworyt osobiście to adamex belissa specjal, ale wiadomo najpierw muszę zobaczyć na żywo, sprawdzić funkcjonalność no i więcej opinii 🥹

Ja go mam :) czeka w piwnicy ❤️ mam granatowy z miedziana rama:) byłam bardzo zadowolona z gondoli, jeździł po lesie aż miło:) ze spacerówki korzystałam ze 3x to się nie wypowiem 😅
Mój faworyt osobiście to adamex belissa specjal, ale wiadomo najpierw muszę zobaczyć na żywo, sprawdzić funkcjonalność no i więcej opinii 🥹

Zinterpretujecie wyniki na toksoplazmozę? Bo teraz nie wiem, czy miałam ją przebytą czy aktualnie mam...
IMG_20230329_174527.jpg

Swoją drogą dziewczyny, jakie konkretnie badania z krwi wykonujecie jako te pierwsze? Bo jutro idę je zrobić i tak przeglądam to skierowanie, a tam strasznie mało się tego wydaje…

A orientujesz się czy cokolwiek działa? Moja mama zaraz będzie jechała to by mi wzięła, bo u nas nie ma totalnie nic w tym temacie 😳
Podobno działa. Sama nigdy nie korzystałam, bo nie miałam mdłości. Ale dziewczyny tu na forum też o tych opaskach rozmawiały z tego co pamiętam, więc w PL dostępne.

reklama
Do góry