reklama
Kylyyy1408
Fanka BB :)
Dziewczyny bo ja zielona w temacie wiec proszę się nie śmiać to jak kupuje wózek np 3 w jednym to osobno fotelik do auta dalej muszę kupić ?Można kupić adapter do stelarzu wpinać nosidło i nie trzeba wozić .
Ale to tylko taki mój typ na już , więcej się nie rozglądałam
Nie polecam wersji 3w1, bo tam zazwyczaj słabe foteliki są. Lepiej kupić wózek 2w1 i osobno dobry fotelik z testami i dopasowany do samochoduDziewczyny bo ja zielona w temacie wiec proszę się nie śmiać to jak kupuje wózek np 3 w jednym to osobno fotelik do auta dalej muszę kupić ?
Madame JS
Pewnie, że ciąża. Ze wszystkim się zgadzam. Ja po prostu myślę, że gdybym nie omdlewała w ewidentny sposób, to pewnie bym kolejki nie ucinała. Ale to tylko ja. Zobaczymy, gdy znajdę się w takiej sytuacji...A ciąża bez widocznego brzucha to nie ciąża? Ja ostatnio korzystałam też z tego, że nie muszę czekać w kolejce. Szczerze mówiąc gorzej czuję się aktualnie niż gdy byłam w poprzedniej ciąży z brzuchem i teraz bardziej mi ten przywilej potrzebny niż za 5 miesięcy.
A już pomijam fakt, że widoczny brzuch to ja miałam w 8 miesiącu
Sporo jest chorób i niepełnosprawności niewidocznych gołym okiem, to fakt, i często takie osoby też czasem mają problem z wyegzekwowaniem swoich praw...
Na tych wszystkich obrazkach z pierwszeństwem jest w sumie zawsze kobieta z brzuchem, a nie np. sylwetka kobiety z zarodkiem w środku ;-) Stąd pewnie społeczna percepcja idzie w tym kierunku.
Megi_Meg
Ja (7 lat temu) miałam wózek x-lander 3w1, fotelik był i do samochodu i do wózka i osobiście byłam bardzo zadowolona.Dziewczyny bo ja zielona w temacie wiec proszę się nie śmiać to jak kupuje wózek np 3 w jednym to osobno fotelik do auta dalej muszę kupić ?
Madame JS
Są, są. Ale w modzie głównie bransoletki...@Madame JS sa u Was we Francji jakieś suple na nudności?
Madame JS
Aż się zainteresowałam tematem. Bo ja to raczej takiej karty nie dostanę ;-)Ja miałam ze sobą kartę ciąży
Ale widzę, że można sobie wyrobić kartę pierwszeństwa ZUSie, jeśli się chce, i potem używać w kolejkach. Ciąża, małe dziecko albo dużo starszych dzieci - w tych sytuacjach działa. Ale jeszcze nigdy nie widziałam jej w naturze.
hachette
U mnie w temacie wózka nie ma dyskusji, na stówkę będzie bugaboo, żaden inny wózek dla mnie nie istnieje teraz wyszedł fox 5, wiec pewnie na tego padnieJa nawet jeszcze nie myślałam o wózku, foteliku itd.
Macie jakieś modele upatrzone?
A orientujesz się czy cokolwiek działa? Moja mama zaraz będzie jechała to by mi wzięła, bo u nas nie ma totalnie nic w tym temacieSą, są. Ale w modzie głównie bransoletki...
Owulacja
Foteliki z wózków 3w1 to raczej gadżet niż bezpieczny fotelikDziewczyny bo ja zielona w temacie wiec proszę się nie śmiać to jak kupuje wózek np 3 w jednym to osobno fotelik do auta dalej muszę kupić ?
reklama
Podziel się: