minnieee
Fanka BB :)
A za mną chodzi popcornPrzegrałam ta walkę poddałam się, pizza w drodze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A za mną chodzi popcornPrzegrałam ta walkę poddałam się, pizza w drodze
Kurde idę nalać do słoika i nadać in postemJak jeszcze masz, to możesz mi wysłać!
U nas wiedzą rodzice i rodzeństwo. Reszta najszybciej po prenatalnych.Dziewczyny, a mówiłyście już najbliższej rodzinie o ciąży? Mnie mąż namawia, żeby w święta powiedzieć, choć ja chciałam to zrobić dopiero po prenatalnych 19.04 bo boję się, że to za szybko ale w sumie święta to fajny czas na takie newsy. No i nie wiem
Zgadza się z tym posiadaniem dziecka. Myślę, że u mnie to główny powód dlaczego tak szybko czas leci.Jestem praktycznie na takim samym etapie i wręcz przeciwnie- czas mi się dłuży.
Myślę, że punkt widzenia zależy od tego, czy ma się już dzieci (ja nie mam) oraz tego, czy ma się niepowodzenia za sobą, a także czas starań o pierwsze dziecko też swoje robi.
Po prostu oboje bardzo czekamy, czujemy lekki strach i chcemy, żeby pierwszy trymestr jak najszybciej minął.
Gratulacje, witamy trzymam kciuki żeby było wszystko ok i zdrówkaCześć dziewczyny witam się nieśmiało, kiedy zakładałyście wątek to dopiero zaczynałam @ a dzisiaj już 5+2 w kalendarzu dopadło mnie jakieś przeziębienie i poszłam na zwolnienie więc dałam radę przeczytać cześć Waszego wątku. To moja trzecia ciąża, też nie obyło się bez strat, ale staram się być dobrej myśli termin wstpnie na 26 listopada dobrego dnia
Ty z tymi zdjęciami jesteś powodem połowy moich zachcianekCzy ja wlasnie jestem w raju, bo spełniłam swoją zachciankę ciążowa? No byc może
Gratulacje i witamy czyli na kiedy termin? 22.11?Hej dziewczyny i ja się witam
Dzisiaj z ostatniej miesiączki wychodzi 5+6
Byłam tez na wizycie u ginekologa i nie bardzo wiem co myśleć... Za tydzień mam kolejna może będzie coś więcej wiadomo
Pozdrawiam
za tydzień w środę idę prywatnie do kogoś innego więc zobaczymy mam nadzieję że będzie wszystko dobrze bo już zaczynam sobie chyba wkręcać dla mnie te początki to straszna męczarnia psychiczna ...U nas wiedzą rodzice i rodzeństwo. Reszta najszybciej po prenatalnych.
Zgadza się z tym posiadaniem dziecka. Myślę, że u mnie to główny powód dlaczego tak szybko czas leci.
Gratulacje, witamy trzymam kciuki żeby było wszystko ok i zdrówka
Ty z tymi zdjęciami jesteś powodem połowy moich zachcianek
Gratulacje i witamy czyli na kiedy termin? 22.11?
Za tydzień masz wizytę u tego samego lekarza? Może spróbuj w międzyczasie znaleźć kogoś w dobrym usg, we wczesnej ciąży rodzaj sprzętu jest kluczowy.
Wspaniałe wieściDziewczyny, jestem! Dopiero wróciłam z kliniki. Dziękuję za wszystkie Wasze dobre myśli, a czuje, ze poszło ich do wszechświata mnóstwo, bo oto mamy 6,8mm człowieka i bijące serce! plamieniami mam sie nie przejmować bo nie są mocne (dobre sobie, sami niech sie nie przejmują). Jesteście absolutnie kochane, bez Was bym oszalała
Zobacz załącznik 1511058