Kotciara
Moderator
Oboże bardzo bardzo mocno chcę Jutro czeka mnie wyprawa po kalafioraCzy ja wlasnie jestem w raju, bo spełniłam swoją zachciankę ciążowa? No byc może
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oboże bardzo bardzo mocno chcę Jutro czeka mnie wyprawa po kalafioraCzy ja wlasnie jestem w raju, bo spełniłam swoją zachciankę ciążowa? No byc może
Rozumiem, jednak póki co staraj się uspokoić. Zaczekaj ten tydzien, odpoczywaj dużo a jeśli coś Cię międzyczasie zaniepokoi to skontaktuj się z lekarzem. Trzymam kciukiWidać 2 pęcherzyki ale nie był pewniej czy jeden to nie krwiak słaby sprzęt wizyta na NFZ dostałam duphaston zero dźwigania leżenie i odpoczynek ... To moja 4 ciąża jedna tylko zakończona porodem więc stres jest
Nie chciałam znowu dopytywać, ale tez cały czas odświeżam i sprawdzam czy coś wiadomo@hachette jak tam po wizycie?
Mam tak samo.Nie chciałam znowu dopytywać, ale tez cały czas odświeżam i sprawdzam czy coś wiadomo
ja tak samo a przy trzecim porodzie ( wszystkie miałam w miarę szybkie) mówiłam że chyba umrę ja jeszcze w walentynki mówiłam że kran zamknięty i więcej dzieci nie będzie a tu wychodzi że maleństwo już byłoWierz mi, ze ja tez po każdym porodzie to mówiłam w Listopadzie rodzę czwarty raz
zamawiajA ja walczę ze sobą by nie zamówić pizzy. Boże jaka mam ochotę na pizzę teraz ( o14 jadłam barszczyk czerwony na obiad ) No ale wytrzymać nie mogę wręcz