reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2023

reklama
Widać 2 pęcherzyki ale nie był pewniej czy jeden to nie krwiak słaby sprzęt wizyta na NFZ dostałam duphaston zero dźwigania leżenie i odpoczynek ... To moja 4 ciąża jedna tylko zakończona porodem więc stres jest

Widać 2 pęcherzyki ale nie był pewniej czy jeden to nie krwiak słaby sprzęt wizyta na NFZ dostałam duphaston zero dźwigania leżenie i odpoczynek ... To moja 4 ciąża jedna tylko zakończona porodem więc stres jest
Rozumiem, jednak póki co staraj się uspokoić. Zaczekaj ten tydzien, odpoczywaj dużo a jeśli coś Cię międzyczasie zaniepokoi to skontaktuj się z lekarzem. Trzymam kciuki ❤️

A ja walczę ze sobą by nie zamówić pizzy. Boże jaka mam ochotę na pizzę teraz ( o14 jadłam barszczyk czerwony na obiad 😳) No ale wytrzymać nie mogę wręcz 🤭😭😭😭

Wierz mi, ze ja tez po każdym porodzie to mówiłam 😂 w Listopadzie rodzę czwarty raz 🤷🏼‍♀️😂
ja tak samo 😂a przy trzecim porodzie ( wszystkie miałam w miarę szybkie) mówiłam że chyba umrę 😂😂🙈 ja jeszcze w walentynki mówiłam że kran zamknięty i więcej dzieci nie będzie a tu wychodzi że maleństwo już było 👀😎😜😂

reklama
Do góry