reklama
Kylyyy1408
Fanka BB :)
Oh jeszcze mam smaka na taka megaaaa niezdrowa ( taaaa jakby jakaś była zdrowa ) z podwójnym serem, Boże kobieto opanuj sięzamawiaj
Hope99
Czyli ta ciąża was zaskoczyła i nie była planowana?ja tak samo a przy trzecim porodzie ( wszystkie miałam w miarę szybkie) mówiłam że chyba umrę ja jeszcze w walentynki mówiłam że kran zamknięty i więcej dzieci nie będzie a tu wychodzi że maleństwo już było
JakaJaKaja
za mną dziś brokuł chodzi też. Co to za pyszności kalafior w bułce ? Ja muszę się obejść kukurydza z masełkiemCzy ja wlasnie jestem w raju, bo spełniłam swoją zachciankę ciążowa? No byc może
JakaJaKaja
że tak powiem pol roku temu byla planowana później doszliśmy do wniosku że jednak nie bo najstarsza córka 19 lat matura, studia wiec skupimy sie na 3 która już jest a tu jednak surpriseCzyli ta ciąża was zaskoczyła i nie była planowana?
Kylyyy1408
Przegrałam ta walkę poddałam się, pizza w drodze
Biankus
Cześć dziewczyny. Rozgośćcie się, życzę nudnych ciąż
Ale narobiłaś mi smaka na barszcz czerwony Nie przepadam ogólnie za nim, ale jak o nim teraz pomyślałam, to aż ślinotoku dostałam!A ja walczę ze sobą by nie zamówić pizzy. Boże jaka mam ochotę na pizzę teraz ( o14 jadłam barszczyk czerwony na obiad ) No ale wytrzymać nie mogę wręcz
Kylyyy1408
No ja tak miałam wlasnie w weekend wiec wczoraj zrobiłam cały gar na dwa dniCześć dziewczyny. Rozgośćcie się, życzę nudnych ciąż
Ale narobiłaś mi smaka na barszcz czerwony Nie przepadam ogólnie za nim, ale jak o nim teraz pomyślałam, to aż ślinotoku dostałam!
Monii097
Dobrze, że do mojej wiochy nie ma dowozów bo bym też już zamówiłaPrzegrałam ta walkę poddałam się, pizza w drodze
reklama
Biankus
Jak jeszcze masz, to możesz mi wysłać!No ja tak miałam wlasnie w weekend wiec wczoraj zrobiłam cały gar na dwa dni
Podziel się: