Kylyyy1408
Fanka BB :)
Dokładnie tak ja ewentualnie kawałek z tego skubneTe pół z papryczkami to pewnie dla męża? u nas to zawsze tak wyglada
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokładnie tak ja ewentualnie kawałek z tego skubneTe pół z papryczkami to pewnie dla męża? u nas to zawsze tak wyglada
Awwwww cudowne wiadomościDziewczyny, jestem! Dopiero wróciłam z kliniki. Dziękuję za wszystkie Wasze dobre myśli, a czuje, ze poszło ich do wszechświata mnóstwo, bo oto mamy 6,8mm człowieka i bijące serce! plamieniami mam sie nie przejmować bo nie są mocne (dobre sobie, sami niech sie nie przejmują). Jesteście absolutnie kochane, bez Was bym oszalała
Zobacz załącznik 1511058
Dziewczyny, jestem! Dopiero wróciłam z kliniki. Dziękuję za wszystkie Wasze dobre myśli, a czuje, ze poszło ich do wszechświata mnóstwo, bo oto mamy 6,8mm człowieka i bijące serce! plamieniami mam sie nie przejmować bo nie są mocne (dobre sobie, sami niech sie nie przejmują). Jesteście absolutnie kochane, bez Was bym oszalała
Zobacz załącznik 1511058
@olka11135 już nieaktualneDziewczyny, jestem! Dopiero wróciłam z kliniki. Dziękuję za wszystkie Wasze dobre myśli, a czuje, ze poszło ich do wszechświata mnóstwo, bo oto mamy 6,8mm człowieka i bijące serce! plamieniami mam sie nie przejmować bo nie są mocne (dobre sobie, sami niech sie nie przejmują). Jesteście absolutnie kochane, bez Was bym oszalała
Zobacz załącznik 1511058
No nie nie wierze… tak bardzo mi przykro. Kochana przytulam Cię bardzo mocnoDziewczynki z wielkim bólem serca niestety muszę się z Wami pożegnać
Okazało się że jest pusty pęcherzyk, stanęło na 6 tyg, czyli tydzień po mojej ostatniej wizycie, dziś powinno być 7+5 . Jutro mam się zgłosić do szpitala na wywołanie poronienia .
Mam nadzieję że limit złych wieści na tej grupie już się wyczerpał. Wam życzę nudnych książkowych ciąż.
Teraz czekamy na Twoje wiesciSuper. Teraz niech pięknie rośnie.
Ja biorę od transferu dupka 2x1, prolutex i cyclogest 2x1, jak plamię to mam dodatkowo brać jeszcze 3 tabletki dupka jednorazowo więc już chyba nic innego mi nie mogą dać. Brać leki jak do tej pory, nie przemęczać się, iść na l4 - jutro pogadam z kadrową i mam dzwonić do kliniki, wystawią mi na telefon. No i nie stresować sięCUDOWNIE ! Plamieniami masz się nie przejmować rozumiem, ale coś na nie dali ? Jakiś dupek coś ? Czy nic ?
Wzywałaś posiłki? szukałyscie mnie na Piotrkowskiej?!@olka11135 już nieaktualne
Cudowne wieści teraz pozostaje tylko odpoczywać i rosnąć aż do 18 listopadaDziewczyny, jestem! Dopiero wróciłam z kliniki. Dziękuję za wszystkie Wasze dobre myśli, a czuje, ze poszło ich do wszechświata mnóstwo, bo oto mamy 6,8mm człowieka i bijące serce! plamieniami mam sie nie przejmować bo nie są mocne (dobre sobie, sami niech sie nie przejmują). Jesteście absolutnie kochane, bez Was bym oszalała
Zobacz załącznik 1511058
I proszę się bezwzględnie stosować i opierniczac na tym l4 będę Cię pilnowaćTeraz czekamy na Twoje wiesci
Ja biorę od transferu dupka 2x1, prolutex i cyclogest 2x1, jak plamię to mam dodatkowo brać jeszcze 3 tabletki dupka jednorazowo więc już chyba nic innego mi nie mogą dać. Brać leki jak do tej pory, nie przemęczać się, iść na l4 - jutro pogadam z kadrową i mam dzwonić do kliniki, wystawią mi na telefon. No i nie stresować się