reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2023

reklama
Dziewczynki z wielkim bólem serca niestety muszę się z Wami pożegnać 😭😭😭
Okazało się że jest pusty pęcherzyk, stanęło na 6 tyg, czyli tydzień po mojej ostatniej wizycie, dziś powinno być 7+5 . Jutro mam się zgłosić do szpitala na wywołanie poronienia .

Mam nadzieję że limit złych wieści na tej grupie już się wyczerpał. Wam życzę nudnych książkowych ciąż. ❤️

Dziewczyny, jestem! Dopiero wróciłam z kliniki. Dziękuję za wszystkie Wasze dobre myśli, a czuje, ze poszło ich do wszechświata mnóstwo, bo oto mamy 6,8mm człowieka i bijące serce! 🥹 plamieniami mam sie nie przejmować bo nie są mocne (dobre sobie, sami niech sie nie przejmują). Jesteście absolutnie kochane, bez Was bym oszalała ♥️♥️♥️
Zobacz załącznik 1511058
Awwwww ♥️ cudowne wiadomości 💪♥️

Dziewczyny, jestem! Dopiero wróciłam z kliniki. Dziękuję za wszystkie Wasze dobre myśli, a czuje, ze poszło ich do wszechświata mnóstwo, bo oto mamy 6,8mm człowieka i bijące serce! 🥹 plamieniami mam sie nie przejmować bo nie są mocne (dobre sobie, sami niech sie nie przejmują). Jesteście absolutnie kochane, bez Was bym oszalała ♥️♥️♥️
Zobacz załącznik 1511058
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Zobacz załącznik 1511058
@olka11135 już nieaktualne 😆❤️❤️❤️

Dziewczynki z wielkim bólem serca niestety muszę się z Wami pożegnać 😭😭😭
Okazało się że jest pusty pęcherzyk, stanęło na 6 tyg, czyli tydzień po mojej ostatniej wizycie, dziś powinno być 7+5 . Jutro mam się zgłosić do szpitala na wywołanie poronienia .

Mam nadzieję że limit złych wieści na tej grupie już się wyczerpał. Wam życzę nudnych książkowych ciąż. ❤️
No nie nie wierze… tak bardzo mi przykro. Kochana przytulam Cię bardzo mocno 💔

Super. ❤️ Teraz niech pięknie rośnie. 😊
Teraz czekamy na Twoje wiesci 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
CUDOWNIE ! Plamieniami masz się nie przejmować rozumiem, ale coś na nie dali ? Jakiś dupek coś ? Czy nic ? ;)
Ja biorę od transferu dupka 2x1, prolutex i cyclogest 2x1, jak plamię to mam dodatkowo brać jeszcze 3 tabletki dupka jednorazowo 😅 więc już chyba nic innego mi nie mogą dać. Brać leki jak do tej pory, nie przemęczać się, iść na l4 - jutro pogadam z kadrową i mam dzwonić do kliniki, wystawią mi na telefon. No i nie stresować się 🤡🤡🤡

Zobacz załącznik 1511058
Cudowne wieści 😍😍😍😍 teraz pozostaje tylko odpoczywać i rosnąć aż do 18 listopada 😍

reklama
Teraz czekamy na Twoje wiesci 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Ja biorę od transferu dupka 2x1, prolutex i cyclogest 2x1, jak plamię to mam dodatkowo brać jeszcze 3 tabletki dupka jednorazowo 😅 więc już chyba nic innego mi nie mogą dać. Brać leki jak do tej pory, nie przemęczać się, iść na l4 - jutro pogadam z kadrową i mam dzwonić do kliniki, wystawią mi na telefon. No i nie stresować się 🤡🤡🤡
I proszę się bezwzględnie stosować i opierniczac na tym l4 będę Cię pilnować ❤️

Do góry