reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2023

Super, tej informacji mi trzeba było. Dziękuję😍.
Jak samopoczucie?
Sama napewno będę chciała uniknąć tego badania. A dowiedziałam się o tym od mojej koleżanki która robiła test obciążenia i niestety ale zwymiotowała to lekarz właśnie kazał zrobić to badanko z krwi. Można doczytać na necie , że jest bardziej miarodajne.
A u mnie dobrze , raz lepiej raz gorzej. Mecze się z katarem i zatkanym nosem. Brak żadnych wymiotów, czasami mnie mdli.
A jak u Ciebie ? Plamienia ustały?

reklama
U mnie dziś od rana znów plamienia 😭😭😭 tym razem dużo więcej i już nie jasne tylko ciemne, brązowe 😔 do tego chce mi się rzygac na potęgę a musze siedzieć w pracy. Wizyta o 15, chyba nigdy dzień nie będzie mi się tal dłużył jak dziś… fatalnie się czuję i fizycznie i mentalnie 😩
Dobrze ze dzisiaj masz lekarza to dowiesz się więcej dlaczego te plamienia występują. Oby szybko przeszły i już więcej się nie pojawiały 🤞

U mnie dziś od rana znów plamienia 😭😭😭 tym razem dużo więcej i już nie jasne tylko ciemne, brązowe 😔 do tego chce mi się rzygac na potęgę a musze siedzieć w pracy. Wizyta o 15, chyba nigdy dzień nie będzie mi się tal dłużył jak dziś… fatalnie się czuję i fizycznie i mentalnie 😩
A czy czujesz jakiś niepokojący ból brzucha ? Może to naprawdę tylko jakiś krwiaczek się oczyszcza bądź nie wiem no nadzerka ? Wierze i trzymam kciuki z całej siły, ze maluszek ma się dobrze 🥺❤️
Przypomnij który to tydzień dziś ?

Witam się dziewczyny. Ja też dziś wizyta, o 17.20 😱 jeszcze u mojego lekarza jak zwykle będzie opóźnienie. Wiecie jak się boje ? Przez te plamienia, a jeszcze od wczoraj zamiast brązowych ( czytałam że brązowe lepiej bo to stara krew) mam takie różowe, czerwonawe 😔😔
Jejku co z tymi plamienia :( czemu to musi nas tak bardzo stresować :( ale podobnie jak w przypadku hachette : naprawdę mocno trzymam kciuki i wierze, ze to nic groźnego ❤️✊

reklama
Do góry