minnieee
Fanka BB :)
To jeszcze norma górna, ale norma. Oby tak dalej!Dobry wynik masz ja 91,60
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To jeszcze norma górna, ale norma. Oby tak dalej!Dobry wynik masz ja 91,60
Mnie to czeka w środę. Umówiłam się na 8:00 wiec odrobine wcześniej, ale tez nie wiem jak tam wytrzymam Też chodzę do lux medu, dzisiaj będziesz miała wyniki, czy dłużej się czeka?Dzień dooobry !
Ja dzisiaj bylam na badaniu krwi czuje się jakby pobrali z 6 litrów , ale w sumie brali na grupę krwi, morfologia + płytki+ rozmaz, glukoza,serologia kiły, HIV, HCV, tokspplazmoza, różyczka, tsh i do tego mocz.
Swoją drogą umawianie kobity w pierwszym trymestrze na oddanie krwi naCZCZO o godzinie 9:30 to jakaś kurła kara( niech żyje Lux Med...). Byłam głodna jak guździec afrykański i serio myślałam że padne z glodu i z pobrania. Takie se dwa w jednym .
Za tydzień koleja wizyta u lekarza i też już wspomnę o prenatalnych, gdyż dzisiaj 8+5.
Miłego poniedziałku
Wyniki będą w aplikacji dzisiaj lub jutro a badania "tajne" jak HIV i coś tam jeszcze dopiero za 7 dni i odbiór tylko osobisty...Mnie to czeka w środę. Umówiłam się na 8:00 wiec odrobine wcześniej, ale tez nie wiem jak tam wytrzymam Też chodzę do lux medu, dzisiaj będziesz miała wyniki, czy dłużej się czeka?
Omg, ale mnie dzisiaj mdli, za chwile chyba puszczę pawia!
Pytanko dziewczyny, czy Wy też macie tak dużo śluzu? Jest on biały lub przezroczysty, bezwonny, mam go od 3 dni znacznie więcej i się zastanawiam czy to normalne.
Wow 10 to naprawdę dużo! ja kiedyś piłam 5-6 dziennie i myślałam, ze to dużo chwilkę temu wydaliśmy w palarni 180zl na kilka różnych kaw i aż mi jezyk w dupe ucieka, ze nie ich nie spróbuję, ale jak nie smakuje to nie będę się zmuszaćja przed ciaza piłam nawet do 10 dziennie słaba ale czarna bez cukru. Ekspres nawet się nie wyłączał teraz …. Nie pije prawie wcale nie smakuje mi. Dziś wypiłam z mlekiem ale mam mieszane uczucia. Mąż się śmieje że w końcu na kawie oszczędzimy a ja mu w końcu udowodniłam ze moje wysokie cisnienie nie było spowodowane kawa. Lekarz tez mu to mówił choć mówił ze takie ilości nie są zdrowe. A teraz po prostu. Nie smakuje mi
A Ty ten HIV to z własnej inicjatywy/na skierowanie/ czy prywatnie ale z zalcenia lekarza? Bo ja HIV to robiłam ale dopiero jakoś w połowie ciąży i przed porodem drugi razWyniki będą w aplikacji dzisiaj lub jutro a badania "tajne" jak HIV i coś tam jeszcze dopiero za 7 dni i odbiór tylko osobisty...
Dostałaś też "probówkę " na siku ? Bo ja się bałam ze do niej nie trafię i wczoraj kupiłam kubeczek w aptece ... a dzisiaj dostałam zjebke że tylko do tych probówek
Ja mam śluz biały ale to przez luteinę dopochwową wiecznie coś z niej postanowi se wyjść na zewnątrz
Nie mam pojęcia. To moja pierwsza ciąża, wiec robie co mi doktorek powie, bo w życiu bym nie wiedziała bez niego co jak gdzie i kiedyA myślicie, ze ja będę te badania o których mówicie robić jeszcze raz? robiłam je już przed procedurą, czyli na koniec stycznia. Wszystko tam było o czym piszecie, toxo, HIV, różyczki itd
To taki niby pakiet badań który się robi do 10 tygodnia jest nawet w karcie ciąży wypisany ♀A Ty ten HIV to z własnej inicjatywy/na skierowanie/ czy prywatnie ale z zalcenia lekarza? Bo ja HIV to robiłam ale dopiero jakoś w połowie ciąży i przed porodem drugi raz
To zależy od lekarza. W sumie jesteś na świeżo więc może już ci odpuści te badania. Na wszelki wypadek miej wyniki od razu ze sobą i pokaż na kolejnej wizycie.A myślicie, ze ja będę te badania o których mówicie robić jeszcze raz? robiłam je już przed procedurą, czyli na koniec stycznia. Wszystko tam było o czym piszecie, toxo, HIV, różyczki itd
Różyczka, jeżeli jesteś po szczepionce, to powinna być odpuszczona. Ja też mam przebyte CMV więc to mi też odpuściA myślicie, ze ja będę te badania o których mówicie robić jeszcze raz? robiłam je już przed procedurą, czyli na koniec stycznia. Wszystko tam było o czym piszecie, toxo, HIV, różyczki itd