reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2023

reklama
Dziewczyny, zabijcie mnie ale właśnie czekam na męża, który ma przywieźć kebaba 🙈 ja chyba przytyję ze sto kilo w tej ciąży mimo mdłości 😁

Jeśli chodzi o grupę to jak dla mnie może być zamknięta, kameralna. Dostosuję się do wyboru 😊
Na zdrówko Kochana, nie żałuj sobie. Ja dzisiaj skromna kolacja kanapki z pasztetem i pomidorem. Cały dzień za mną chodziły 😂
To jest porażka 😓
Gdzie można taki olejek kupić ?
Może te plasterki co reklamują , aromactiv czy jakos tak ? 🧐
Skorzystam z polecajek, bo też mam właśnie taki problem. 🥰

Dzięki :-)
Nie ze wszystkimi się znamy, więc się przedstawię: mój termin to ponoć 25 listopada, to moja druga ciąża z in vitro, poprzednia zakończyła się poronieniem zatrzymanym. Moja beta wynosiła wczoraj trochę ponad 2600, na USG widać pęcherzyk w odpowiednim miejscu. I to na razie tyle, podchodzę do tego day by day :-)
Postaram się kiedyś Was nadrobić ;-)
Witamy, Kochana rozgość się. Mocno trzymam kciuki ❤️ Kiedy kolejna wizyta?

co polecacie na zatkany/suchy nos/zatoki. Mam taka sachare ze nie wytrzymiem. Nie umiem spać z otwarta buzia , zawsze na noc musiałam czymś popsikac
Help!
Dobre nawilżenie? Może masz za sucho w sypialni/domu?
O też się chętnie dowiem, mam ten sam problem 🙄 w dodatku u mnie w domu jest bardzo suche powietrze pomimo nawilżaczy, po nocy jest najgorzej
Pytanie jaki nawilżacz. Bo ultradźwiękowy można sobie wsadzić w 4 litery 😂 Najlepsze są ewaporacyjne z higrostatem. Są nieco droższe ale to zakup na lata.
.

Jak macie nebulizator to też nebulizacje z kwasem hialuronowym to jest złoto przy takim podrażnieniu śluzówki. Jednak nie wszystkie nebulizatory się nadają do kwasu hialuronowego więc lepiej zobaczyć na ulotce czy wasz jest ok 😀

reklama
Dziewczyny, mam pytanie techniczne, może któraś pracuje w kadrach i ma taką wiedzę. Mianowicie :
Pracuje w "państwówce", przez początkowa ciążę o niepewnym rokowaniu, lekarz od razU wysłał mnie na L4. Najpierw 2 tygodnie zwykłego bo wiadomo nie było zarodka, teraz mam już ciążowe. Ale do brzegu.
Co na L4 dzieje się ze starym urlopem ? Pytam ponieważ na chwilę obecną mam 37 dni w tym 11 starego i zastanawiam się czy po kolejnej wizycie u lekarza, poprosić go aby nie wystawiał l4 tylko lepiej wybrać urlop, bo stary przepadnie a tak to jeszcze grusze dostanę😅😅.....czy opcja 2- siedzieć dalej na L4 bo urlop mimo ze stary to będzie sobie wisiał do wybrania aż nie wrócę do pracy(tego właśnie nie wiem )
🙃🙃🙃🙃🙃

Do góry