Ja do tej pory co jakiś czas mam takie nitki. Nigdy nie miałam na bieliźnie tylko właśnie jak się pojawia to na papierze. A mam od samego początku, tak naprawdę to był mój pierwszy objaw ciąży bo w terminie spodziewanej miesiączki tak miałam i po dwóch dniach zrobiłam test . Lekarz powiedział że dopóki nie jest to jakieś intensywne mam się nie przejmować. Z tym że ja mam też nadżerkę i ona może dawać takie objawy. Jeżeli się martwisz skontaktuj się z lekarzem.Cześć dziewczyny! Mam pytanie - jeśli miałyście lekkie plamienia to kiedy one ustały? Dziś jest 6+2 i zobaczyłam na papierze sporo nitek krwi (nie plamek a nitek), a wczoraj wieczorem dość mocno bolał mnie brzuch. Myślałam, że teoretycznie na tym etapie nie powinno być już plamień
Osiwieje przed tą wizytą
reklama
Kotciara
Moderator
Kochana ja miałam delikatnie różowo brązowy śluz w poniedziałek wieczorem. Wiadomo, ze spanikowałam i byłam już we wtorek rano u ginekologa. Pani nie znalazła przyczyny i powiedziała ze to dla mnie lepsza informacja bo faktycznie mogło pójść jakieś naczynko bądź delikatnie daje się we znaki moja nadzerka, ale to i tak lepiej niż jakaś torbiel czy krwiak. Mówiła tak samo, ze jeśli krwawienie czy plamienie jest intensywne nie ustępują i boli brzuch od razu na IP, ale jeśli nie to nie panikować. I (odpukac) miała racje, dostałam luteinę dopochwowo. Raz na aplikatorze miałam kropeczke różowego sluzu ale już wiem, ze to pewnie przez to, ze robiłam to aplikatorem i sama sobie podrażniona. Poza tym nic, a brzuch pobolewa jasne, ale normalnie nie denerwuj się.
Dzięki dziewczyny, macie w 100% rację - również mam malutką nadżerkę, o której przez te wszystkie nerwy zapomniałam. Dobra, już nie panikujeJa do tej pory co jakiś czas mam takie nitki. Nigdy nie miałam na bieliźnie tylko właśnie jak się pojawia to na papierze. A mam od samego początku, tak naprawdę to był mój pierwszy objaw ciąży bo w terminie spodziewanej miesiączki tak miałam i po dwóch dniach zrobiłam test . Lekarz powiedział że dopóki nie jest to jakieś intensywne mam się nie przejmować. Z tym że ja mam też nadżerkę i ona może dawać takie objawy. Jeżeli się martwisz skontaktuj się z lekarzem.
W sumie dobry pomysł, chyba teraz już kolejne dziewczyny testujące już mają terminy na grudzień, prawda?Dziewczyny, co wy na to by poczekać jeszcze tydzień i prosić adminkę o zamkniętą grupę?
Owulacja
Fanka BB :)
Lubię bardzo Family guyJakoś mnie ten gif rozbawił xD
Hej dziewczyny!
Coffe18
Jestem jak najbardziej za
Zawsze to będziemy się swobodniej czuć
Myśle ze wszystkie te dziewczyny które chciały tutaj byc już się ujawniły
Dziewczyny, co wy na to by poczekać jeszcze tydzień i prosić adminkę o zamkniętą grupę?
Jestem zaDziewczyny, co wy na to by poczekać jeszcze tydzień i prosić adminkę o zamkniętą grupę?
To niech się jeszcze resztą wypowie i może zaczekajmy do końca miesiąca i wtedy się napisze do Ani żeby założyła nam wątek zamkniętyJestem jak najbardziej za
Myślę, że wszystkie dziewczyny raczej będą na tak, ale jakby któraś miała jednak jeszcze coś przeciwko to mówcie
reklama
wiolaho
Dziewczyny, co wy na to by poczekać jeszcze tydzień i prosić adminkę o zamkniętą grupę?
Jestem za
Dziewczyny czy też czujecie się takie pełne jak ?co zjem to jestem tak wzdeta że szok.
Podziel się: