reklama
Biorąc pod uwagę kierunek, w którym ten wątek idzie, lepiej dla producenta tych bransoletek będzie, jak zadziałająkurczę, oby te opaski zadziałały bo je właśnie zamówiłam
Aczkolwiek@to_na_pralkę
Fanka BB :)
Szantaże, wymuszenia, haracze? to moja specjalnośćBiorąc pod uwagę kierunek, w którym ten wątek idzie, lepiej dla producenta tych bransoletek będzie, jak zadziałają
Hejo dziewczyn, widzę że tu się dyskusja otworzyła o merdercach z listopada więc ja też jestem z listopada...ale nie morderca
Wiecie co zauważyłam dziś przy podcieraniu taka jakby "brązową" niteczkę. Mam nadzieję że to nic złego. Kurcze jest weekend i nawet nie mam jak do lekarza zadzwonić...
Wiecie co zauważyłam dziś przy podcieraniu taka jakby "brązową" niteczkę. Mam nadzieję że to nic złego. Kurcze jest weekend i nawet nie mam jak do lekarza zadzwonić...
Ja miewam takie niteczki.Hejo dziewczyn, widzę że tu się dyskusja otworzyła o merdercach z listopada więc ja też jestem z listopada...ale nie morderca
Wczoraj rozmawiałam o tym z lekarzem.
Jeśli w trakcie badania lekarz nie zauważy krwawienia, ani niczego niepokojącego i dodatkowo nie masz mocnych bólów brzucha, to nie należy się przejmować.
Lekarz powiedział, że ciąża to burza hormonalna i tak się może zdarzyć.
Alexz89
Sorry, że o to pytam, nie było mnie na wątku od początku (i nie wiem czy nie przeniesie się na grudniowe), ale jak wasze samopoczucie? Jak tam oswojenie się z myślą o ciąży? Już przetrwiłyście tę informację czy jeszcze nie dociera?
Brzuch mnie nie boli. Napewno będę dzwonić w poniedziałek do swojego lekarza, ale trochę mnie uspokoiłas. Jak dobrze że tu jesteścieJa miewam takie niteczki.
Wczoraj rozmawiałam o tym z lekarzem.
Jeśli w trakcie badania lekarz nie zauważy krwawienia, ani niczego niepokojącego i dodatkowo nie masz mocnych bólów brzucha, to nie należy się przejmować.
Lekarz powiedział, że ciąża to burza hormonalna i tak się może zdarzyć.
nicenice
Sorry, że o to pytam, nie było mnie na wątku od początku (i nie wiem czy nie przeniesie się na grudniowe), ale jak wasze samopoczucie? Jak tam oswojenie się z myślą o ciąży? Już przetrwiłyście tę informację czy jeszcze nie dociera?
Do mnie nie dociera i chyba nie dotrze dopóki nie zobaczę fasolki na usg Narazie mam wrażenie że to jakiś żart albo pomyłka, tym bardziej że nie mam za dużo objawów, jakoś inaczej sobie wyobrażałam bycie w ciąży
No właśnie, mnie też nic nie bolało i nie boli poza normalnymi bólami, jak na okres (u mnie miesiączki były mało bolesne, jajeczkowanie bardziej dawało się we znaki).Brzuch mnie nie boli. Napewno będę dzwonić w poniedziałek do swojego lekarza, ale trochę mnie uspokoiłas. Jak dobrze że tu jesteście
Jak najbardziej w poniedziałek skontaktuj się ze swoim lekarzem dla uspokojenia.
reklama
Samopoczucie po wczorajszej wizycie takie sobie.Sorry, że o to pytam, nie było mnie na wątku od początku (i nie wiem czy nie przeniesie się na grudniowe), ale jak wasze samopoczucie? Jak tam oswojenie się z myślą o ciąży? Już przetrwiłyście tę informację czy jeszcze nie dociera?
Bardzo chcieliśmy i chcemy tej ciąży.
Ze zrezygnowaniem uprawialiśmy seks i trochę nas zdziwił pozytywny test.
Informacja, jak najbardziej do nas dociera, ale jak to mój mąż stwierdził dzisiaj rano: „Chyba za dobrze nam idzie w innych sferach i w tej zawsze jakieś kłody pod nogi los nam rzuca.”
Coś w tym jest.
Podziel się: