reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2023

Dziewczyny, a czytałyście o opaskach sea band? Może macie jakieś doświadczenia albo opinie wśród znajomych? Nie wiem, czy to możliwe żeby coś kosztowało tylko 40 zł i pomagało na mdłości w ciąży 🤔
będę testować po twoim wpisie wyjęłam i spróbuje ;)
Miłego dnia dziewczyny …. Ja dziś dzień w kuchni i na sprzątaniu bo jutro goście ;)

reklama
Chciałabym Wam oznajmić, że moja mama zaczęła sobie wyszukiwać seryjnych morderców w Googlach i analizować ich daty urodzin. A ze kobiecina uwielbia oglądać o nich dokumenty, to wpisuje po kolei nazwiska.

Stwierdziła: „Ech, na razie tylko Ted Bundy jest tym z listopada.”
Pomogę Twojej mamie: „
W listopadzie rodzi się najwięcej…seryjnych morderców. Ze 100 badanych przypadków 11 osób – groźnych przestępców urodziło się w listopadzie. Średnia dla innych miesięcy wynosiła 9.

Czytaj więcej: https://www.sosrodzice.pl/dzieci-urodzone-listopadzie/„
😂😂😂

Pomogę Twojej mamie: „
W listopadzie rodzi się najwięcej…seryjnych morderców. Ze 100 badanych przypadków 11 osób – groźnych przestępców urodziło się w listopadzie. Średnia dla innych miesięcy wynosiła 9.

Czytaj więcej: https://www.sosrodzice.pl/dzieci-urodzone-listopadzie/„
😂😂😂
Podeślę jej to, bo miała przerwę na obiad😉.

Eee, to wcale jakoś dużo więcej ich się nie rodzi😜.
Może to akurat nie nasze dzieci😅.

Pewnie czesc dziewczyn "wyrobi" się już w październiku z porodem i uniknie listopada 🙂 Mi listopad nie przeszkadza, trochę może średnio byloby mieć ur 1.11, ale cóż - zobaczymy co los przyniesie.

Kurczę, dziewczyny, zaczęło mi się robić niedobrze….. kiedy ty mowilyscie ze mdłości mijają? 😂 nie podoba mi się to, nie mam na nic do jedzenie ochoty a kocham jeść

Akurat takie przebijanie polecił mi hematolog i wiem, że jest to dość często praktykowany sposób. Ja jestem za, ale rozumiem inne poglądy 🙂

Jako magister farmacji opieram swoją wiedze na właściwościach farmakologicznych leku i badaniach mikrobiologicznych wykonanych przez producenta co jest jasno opisane w charakterystyce postaci leku. Więc nie chodzi tu po poglądy tylko badania 😜

Pewnie czesc dziewczyn "wyrobi" się już w październiku z porodem i uniknie listopada 🙂 Mi listopad nie przeszkadza, trochę może średnio byloby mieć ur 1.11, ale cóż - zobaczymy co los przyniesie.
dokładnie, ja oczywiście wolałabym w 100% żeby dzidzuś nie był wcześniakiem, ale jednak ten mój listopadowy termin jest bardzo blisko święta zmarłych. I większość moich przyjaciółek jest z października, lubię ten miesiąc :p

reklama
Do góry