reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2023

Beta 4.85
Czy to możliwe żeby wczoraj było widać pęcherzyk a dziś beta taka niska ? Skoro jajniki czyste to ciąża pozamaciczna raczej odpada ?
Wiesz co, ciężko nam tu stwierdzić co widział lekarz, ale najczęściej pęcherzyk jest widoczny gdy beta jest ok 1000 🙄 także wątpliwe, że to był pęcherzyk ciążowy, tak w teorii 🤔
Dziewczyny a jak długo jest sens badać betę? Robiłam już 3 razy ale do USG jeszcze ponad tydzień i myślę czy zrobić jeszcze czy nie ma sensu to?
Niby się robi raz żeby sprawdzić przyrost 😁 ale wiesz, możesz trzaskać ile chcesz przecież 😁

reklama
Elegancka beta! Może jak Poziomka6 prawi będą bliźniaki. Kiedy do lekarza się wybierasz? 😉
Myślałam żeby się umówić dopiero po 13 marca bo dziś jest dopiero 4+6tc ale może warto pójść szybciej przy takiej becie, jestem trochę zielona w tym temacie 😀

Niby się robi raz żeby sprawdzić przyrost 😁 ale wiesz, możesz trzaskać ile chcesz przecież 😁
mogłabym i co drugi dzień chodzić ale te badania dość mocno obciążają budżet 😅 więc może zrobię za tydzień jak będę powtarza progesteron

Dziewczyny jak się liczy te tygodnie? Jeśli mam 4t +6 dni to jest 4 czy 5 tydzień?

Mi się wydaje ze 5 tydzień wtedy. Mi nawet tak apka pokazuje: dzisiaj mam 4+4 tydzień 5

Załączniki

• IMG_0768.jpeg
    IMG_0768.jpeg
    31,6 KB · Wyświetleń: 47
Myślałam żeby się umówić dopiero po 13 marca bo dziś jest dopiero 4+6tc ale może warto pójść szybciej przy takiej becie, jestem trochę zielona w tym temacie 😀
Ja przy takiej becie bym szła na pewno w przyszłym tygodniu jak nie jeszcze w piątek np 🤭

Dziewczyny a jak długo jest sens badać betę? Robiłam już 3 razy ale do USG jeszcze ponad tydzień i myślę czy zrobić jeszcze czy nie ma sensu to?
mi kazała endo zrobić w dniu spodziewanego okresu i już potem nie robić.
Ale będę robić… dla świetego spokoju.
Progesteron tez będę robić bo wiem ze jak jest nisko to już po ciąży.

mi kazała endo zrobić w dniu spodziewanego okresu i już potem nie robić.
Ale będę robić… dla świetego spokoju.
Progesteron tez będę robić bo wiem ze jak jest nisko to już po ciąży.

No właśnie. A czy wiesz od jakiej wartości można uważać ze progesteron jest niski?

reklama
Do góry