reklama
Hope99
Fanka BB :)
A w którym jesteś tygodniu, jaka była ostatnia beta i kiedy? Może jeszcze za wcześnie? USG ma margines błędu nawet +/-tydzień.Już to kiedyś grali…
Ciąża młodsza niż wychodzi z OM.
Na razie zarodka brak.
Nie nastawiam się na sukces.
G
guest-1715015400
Gość
a kiedy najpóźniej może pojawić się zarodek ? Tak z ciekawości bo tez jutro idę na usg i chciałabym wiedzieć.. może ty tez jeszcze masz czas aby się pojawił ?Już to kiedyś grali…
Na razie zarodka brak.
magdaan
Początkująca w BB
U mnie według OM 6t2d, według USG 5t5d coś takiego, wczoraj ok 9 rano był już zarodek. Gdzie o 1 w nocy nie byłoa kiedy najpóźniej może pojawić się zarodek ? Tak z ciekawości bo tez jutro idę na usg i chciałabym wiedzieć.. może ty tez jeszcze masz czas aby się pojawił ?
Według OM 6+4, z USG dzisiejszego wychodzi 5+6.A w którym jesteś tygodniu, jaka była ostatnia beta i kiedy? Może jeszcze za wcześnie? USG ma margines błędu nawet +/-tydzień.
Ostatnia beta była robiona 6.03. i wynosiła 967.
Jakoś obojętnie zaczęłam do tego podchodzić.
Biankus
Jak nie ma zarodka, to chyba ciężko sprawdzić jaki jest wiek ciąży. Mi też Pani na pierwszej wizycie mówiła, że ciąża młodsza niż wychodzi z OM, a wczoraj już była zgodna z terminem… Zarodek może pojawić się z dnia na dzień. Nie ma co się poddawać. Kiedy masz kolejną wizytę? Wierzę, że będzie dobrze trzymam mocno za to kciukiJuż to kiedyś grali…
Na razie zarodka brak.
wiolaho
Hope99
No to licząc te niższe prawidłowe przyrosty bo beta była już prawie tysiąc to Twoja beta może być dopiero na etapie ok 15-20 tyś a zarodek może się pojawiać nawet ok bety 30tyś. Kiedy kolejne USG? Jaki wymiar pęcherzyka?Według OM 6+4, z USG dzisiejszego wychodzi 5+6.
Ostatnia beta była robiona 6.03. i wynosiła 967.
Jakoś obojętnie zaczęłam do tego podchodzić.
Biankus
Gratulacje Kochana!Boże
Mamy to
reklama
Jak nie ma zarodka, to chyba ciężko sprawdzić jaki jest wiek ciąży. Mi też Pani na pierwszej wizycie mówiła, że ciąża młodsza niż wychodzi z OM, a wczoraj już była zgodna z terminem… Zarodek może pojawić się z dnia na dzień. Nie ma co się poddawać. Kiedy masz kolejną wizytę? Wierzę, że będzie dobrze trzymam mocno za to kciuki
Tak, te niższe przyrosty były prawidłowe.No to licząc te niższe prawidłowe przyrosty bo beta była już prawie tysiąc to Twoja beta może być dopiero na etapie ok 15-20 tyś a zarodek może się pojawiać nawet ok bety 30tyś. Kiedy kolejne USG? Jaki wymiar pęcherzyka?
USG kolejne mam i 21.03., i 22.03., bo chodzę do dwóch lekarzy.
Jak wrócę do domu, to napiszę, jaki był wymiar pęcherzyka, bo teraz poszłam na szoping z mamą.
Podziel się: