reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2023

reklama
Hej dziewczyny, ja się nie odzywam za bardzo bo u mnie wczoraj jednorazowe plamienie i dosyć niski przyrost (70% przy becie nadal poniżej 1000) więc póki co czekam na rozwój sytuacji. Jutro lub w poniedziałek powtórzę i zobaczę w którą stronę to idzie...

Prawdziwe z nas Grażynki biznesu 😂😂
Hej dziewczyny, ja się nie odzywam za bardzo bo u mnie wczoraj jednorazowe plamienie i dosyć niski przyrost (70% przy becie nadal poniżej 1000) więc póki co czekam na rozwój sytuacji. Jutro lub w poniedziałek powtórzę i zobaczę w którą stronę to idzie...
Mocno przytulam 🫂
Oby wszystko poszło w dobrym kierunku ✊🏻💪♥️

Kurczę, mi został olejek migdałowy po poprzedniej ciąży.
Też z Rosska, bezzapachowy niestety🙃.

Czekam na wizytę. Chyba będzie obsuwa.
W sam raz na moje nerwy🤡.

Ostatnia edycja:
trzymam bardzo mocno kciuki żeby było dobrze, i mocno tule ❣️

Również trzymam kciuki.

70% to przyrost w normie, więc czemu masz wątpliwości?
Znam Twoją historię, więc pewnie znasz swoje ciało.
Jestem ciekawa tego stwierdzenia o rozwoju sytuacji.

Również trzymam kciuki.

70% to przyrost w normie, więc czemu masz wątpliwości?
Znam Twoją historię, więc pewnie znasz swoje ciało.
Jestem ciekawa tego stwierdzenia o rozwoju sytuacji.
Tak, to nadal w normie więc póki co jest ok ale w każdej z 8 ciąż badałam betę kilkukrotnie i w każdej z tych wczesnych poronień to wyglądało tak samo- najpierw wysokie przyrosty, później w normie ale nisko a później już złe przyrosty i krwawienie ok 6tc. W tej ostatniej w której serce przestało bić przed prenatalnymi beta do 10 tyś rosła dużo ponad 100%, dalej już tylko USG i to była moja najdłuższa ciąża.

reklama
Jest naprawdę super . Nie pozostawia tłustej powłoki . Można odrazu się ubrać a skóra jest naprawdę mega nawilżona 😎
Pamiętaj tez żeby pić dużo wody 💪 aaaa No i systematyczność 😎💪 to podstawa 😉
dzięki 💪 zmotywowałaś mnie! Jak myślicie, od kiedy powinno się smarować tymi mazidlami? Już czy czekać do momentu aż waga pójdzie w górę?

Do góry