wiolaho
Fanka BB :)
Super.
Badasz betę co 4dni?
Źle napisałam miało być 13.03
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super.
Badasz betę co 4dni?
Dziś masz urodziny? Zycze Ci sto lat w zdrowiu i szczęściu, spełnienia życzeń nie, bo juz Ci się spełniają
Accofil bierzesz przy staraniach naturalnych, czy in vitro? (ja naturalne) Wiesz już do którego tygodnia planowo powinnaś go stosować?Ok. Ja też sporo leków biorę. Progesteron doustnie i dopochwowo, clexane, encorton, accofil, do tego estrogeny, metforminę, euthyrox + witaminy. Póki co "tylko" tyle.
Ja bym celowała w 7+3, serduszko już powinno być, a tak 6+4 to jeszcze może być ciut za szybkoDziewczyny, jaki termin wybrałybyście wizyty: 6+4, 7+3 czy 8+4? Bo mam dylemat o który termin pytać
Przy naturalnych. Nie wiem jeszcze do którego tygodnia będę brała, zapewne conajmniej do 12tc.Accofil bierzesz przy staraniach naturalnych, czy in vitro? (ja naturalne) Wiesz już do którego tygodnia planowo powinnaś go stosować?
A szybciej nie masz wizyty prywatnie ? Bo tak mi się coś kojarzyByłam. Ledwo co było widać taki sprzęt mama na NWZ. Brak słów. Niby zarodek jest. Mam iść za dwa tyg na kontrole :-(
Dlatego właśnie ja prowadzę ciążę 100% prywatnie- mają tam dobre USG i wszystko super widać.Byłam. Ledwo co było widać taki sprzęt mama na NWZ. Brak słów. Niby zarodek jest. Mam iść za dwa tyg na kontrole :-(
mam na tydzień prywatna tylko nie wiem do końca na jakiego lekarza się zdecydować..A szybciej nie masz wizyty prywatnie ? Bo tak mi się coś kojarzy