G
guest-1679047664
Gość
Hej dziewczyny jesli można wpiszcie mnie na 23 listopad
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, można pić melisę oczywiście w rozsądnych ilościach. Będzie dobrze, trzymam kciuki.Ja dzisiaj mam wizytę i od rana czyje paraliżujący strach :-(
Dawno tak się nie bałam.. musiałam usiąść pod prysznicem bo myślałam, że zemdleje.
Coś mi się z zatok odrywa i nie czuje się dobrze.
Miałam koszmarne sny :-(
Można pic melisę w ciąży? Chyba zacznę..
A dziękuje że pytasz.@Kaala , co u Ciebie?
Tak właśnie czytałam, ze badanie dopplerowskie celem usłyszenia serduszka tak wcześnie jest niebezpieczne dla płodu, dlatego zapytałam czy będziecie słuchać serduszka bo nieraz lekarze nie mówią pacjentkom jakie to może nieść skutki@hachette odnośnie Twojego wcześniejszego pytania o serducho, No to da rade je zobaczyć od około 6 tygodnia. Jeśli chodzi o „słyszenie” bicia serca, to można to zrobić dzięki badaniu dopplerowskim, ale chyba tak wcześnie się go nie wykonuje.
Ja jestem dzisiaj 6+3, w czwartek będę 6+5 wiec mam widzieć serducho i koniec ! ;D
Będzie serduszko na pewnoJa jestem dzisiaj 6+3, w czwartek będę 6+5 wiec mam widzieć serducho i koniec ! ;D