Kylyyy1408
Fanka BB :)
Według aplikacji 5+6który tydzień dzisiaj masz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Według aplikacji 5+6który tydzień dzisiaj masz?
Generalnie byłam u lekarza na początku 5 tygodnia i nie było jeszcze zarodka ale były plamienia. Przepisał duphaston, l4 na dwa tygodnie i do kontroli. Wg kalendarzy internetowych termin między 1-4. Zobaczymy co wyjdzie z tego wszystkiego To mój pierwszy raz więc generalnie zaczęło się cudownieHej. Na kiedy masz termin?
A nie ma u Was opcji laparoskopii?
Rany jesteś tak silną babką, że aż niewiarygodne pamiętaj, że jesteśmy z Tobą!
Możesz mi rozjaśnić w głowie co oznaczają te magiczne 6+2, 6+4Dawaj znać @poziomka 6!
Trzymaj kciuki za Wasze bety.
Ja narazie odpuściłam sobie badanie bety, czekam na środowe usg. Narazie nie świruje, skupiałam się tylko na tym żeby dni szybko leciały żeby jak najszybciej usłyszeć to serce póki co nadal z objawów bol piersi i ciągła chęć na szklankę wody i tyle.
Dzisiaj 6+2. W środę podczas usg będzie 6+4. Naprawdę mam nadzieje ze będzie już coś konkretnego widać.
Na którą masz wizytę w środę ? Bo ja mam na 15:30 i już czuje że cały dzień będzie stresDawaj znać @poziomka 6!
Trzymaj kciuki za Wasze bety.
Ja narazie odpuściłam sobie badanie bety, czekam na środowe usg. Narazie nie świruje, skupiałam się tylko na tym żeby dni szybko leciały żeby jak najszybciej usłyszeć to serce póki co nadal z objawów bol piersi i ciągła chęć na szklankę wody i tyle.
Dzisiaj 6+2. W środę podczas usg będzie 6+4. Naprawdę mam nadzieje ze będzie już coś konkretnego widać.