reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2023

reklama
Jejku, ja dziś mam najgorszy dzień ze wszystkich do tej pory. Wykrakałam z tym bólem głowy i obudził mnie w nocy 🤕 Rano wymioty do tego i zastanawiam się jak tu wytrwać dziś w pracy. ☹️

Trzymam kciuki za wszystkie bety i USG, będzie pięknie! 🤞❤️❤️

Hej. Na kiedy masz termin? 😉

A nie ma u Was opcji laparoskopii?
Rany jesteś tak silną babką, że aż niewiarygodne 💪 pamiętaj, że jesteśmy z Tobą!
Generalnie byłam u lekarza na początku 5 tygodnia i nie było jeszcze zarodka ale były plamienia. Przepisał duphaston, l4 na dwa tygodnie i do kontroli. Wg kalendarzy internetowych termin między 1-4. Zobaczymy co wyjdzie z tego wszystkiego 🤷‍♀️ To mój pierwszy raz więc generalnie zaczęło się cudownie 🤦‍♀️

Też byłam na becie...to chyba uzależnia 🙈🤣
Trzymam kciuki za Was kochane.
Mi dokucza w nocy bezsennosc-msakra,a w dzień nie mam siły wogole.No i sikanie,rany w życiu tyle razy w kibelku nie byłam🙈w nocy trzy razy .Troche mdłości,dziś pierwszy raz sama od siebie czułam intensywnie perfumy🤣

Dawaj znać @poziomka 6!
Trzymaj kciuki za Wasze bety.

Ja narazie odpuściłam sobie badanie bety, czekam na środowe usg. Narazie nie świruje, skupiałam się tylko na tym żeby dni szybko leciały żeby jak najszybciej usłyszeć to serce 😅 póki co nadal z objawów bol piersi i ciągła chęć na szklankę wody i tyle.
Dzisiaj 6+2. W środę podczas usg będzie 6+4. Naprawdę mam nadzieje ze będzie już coś konkretnego widać.

Dawaj znać @poziomka 6!

Ja narazie odpuściłam sobie badanie bety, czekam na środowe usg. Narazie nie świruje, skupiałam się tylko na tym żeby dni szybko leciały żeby jak najszybciej usłyszeć to serce 😅 póki co nadal z objawów bol piersi i ciągła chęć na szklankę wody i tyle.
Dzisiaj 6+2. W środę podczas usg będzie 6+4. Naprawdę mam nadzieje ze będzie już coś konkretnego widać.
Możesz mi rozjaśnić w głowie co oznaczają te magiczne 6+2, 6+4 😅

Ja również zdecydowałam, że nie robię już żadnych badań, ani bety ani proga - czekam na wizytę. Badanie przyrostów okropnie mnie stresuje, a w sumie dotychczas nie miałam - odpukać - żadnych niepokojących objawów. 🤷🏼‍♀️
Jak dobrze, że w końcu robi się ciepło. 😍 Dzięki temu będę mogła wdrożyć jakieś spacery, bo inaczej to przytyje milion kg w tej ciąży 😂

reklama
Dawaj znać @poziomka 6!

Na którą masz wizytę w środę ? Bo ja mam na 15:30 i już czuje że cały dzień będzie stres

Do góry