reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2023

No ja nie polecam, bo się baaardzo przejechałam. Pierwsze dni to był koszmar i nie wiem, co można wówczas w ciąży zrobić.

Niemalże na każdym leku tak będzie (poza jakimiś ziołowymi i homeopatycznymi. Dzieje się tak, dlatego, ze nie są testowane na ciężarnych i producent nie chce ponosić za to odpowiedzialności, wiec trzeba sluchac lekarzy i wymieniać się wiedza. Nic innego nie pozostało :/
Racja, nikt nie weźmie odpowiedzialności...

reklama
Inaczej zaczęłyby się pozwy, od autyzmu, po choroby i straty ciąży, ze nie było w ulotce, ze w ciąży nie można. Wiec w ciąży zakaz wszystkiego i każdy „tam” (firmy farmaceutyczne) ma czyste sumienie. Smutne :/
Tak Samo jak z uczuleniem na orzechy. Wszędzie napiszą, ze mogą być śladowe ilości żeby wyczyścić ręce. (Mój syn ma anafilaksje po orzechach, a przecież sama mu czekolady z kakao kręcić nie będę)

Dzień dobry mamuśki..
ja dzisiaj byłam na ostatniej (mam nadzieje) becie. 🫣
Przebieram nóżkami… już bym chciała by była środa i by się okazało ze serce bije.
Nie mogę sobie znaleźć w domu miejsca. Wszystko mnie drażni.
Chce pracować do końca kwietnia bo mam do skończenia projekt w pracy.
Trzymam kciuki za betę, będzie dobrze 🥰
Miłego dnia dziewczyny, ja czekam na USG, mega się stresuje, chce żeby już było po badaniu i chce wiedzieć na czym stoję. Ponoć dzisiaj mam wyjść do domu.

Cześć! Trzymam kciuki za piękne bety i udane wizyty ❤️
Ja mam pierwszą wizytę dopiero za 15 dni i tak okropnie nie mogę się doczekać. 🥺 Fizycznie wkroczyłam dopiero w fazę nadwrażliwych piersi, raz mnie bolą, raz mnie swędzą i są bardzo opuchnięte, takie ciężkie.
W końcu chyba zawitała do nas wiosna i planuje zostać na dłużej niż 1 dzień 😍

Dzień dobry mamuśki..
ja dzisiaj byłam na ostatniej (mam nadzieje) becie. 🫣
Przebieram nóżkami… już bym chciała by była środa i by się okazało ze serce bije.
Nie mogę sobie znaleźć w domu miejsca. Wszystko mnie drażni.
Chce pracować do końca kwietnia bo mam do skończenia projekt w pracy.
Tez dziś byłam, trzymam kciuki za Ciebie i siebie 🥹❤️ co ja gadam za nas wszystkie ! @Justynka28 czekam na Twoje usg ❤️✊

reklama
Cześć Dziewczyny,
a ja wreszcie wracam do żywych. Tak mnie rozłożyło chorobsko, ze w weekend tylko spałam :( Ponadto bardzo bolą mnie piersi i mam mdłości okropne. I od wczoraj mega zmiany nastroju, od euforii spowodowanej myślą o ciąży, po smutek i zagubienie, że nie poradzimy sobie z dwójką dzieci itp. Sama siebie nie poznaję, ech :(

Miłego dnia 😘

Do góry