reklama
Biankus
Fanka BB :)
Dziewczynki zrobiłam test na covid i wyszedł pozytywny. Jeszcze bardziej będę się stresować wizytą 16.03, ale pocieszam się tym, że przechodzę go łagodnie i może nie ma co zakładać najgorszych scenariuszy. Nawet nie mam zbyt wysokiej temperatury, bo sięga max 37,7… Dzisiaj przespałam pół dnia… Dużo zdrówka dla Was, dbajcie o siebie. Mam nadzieje, że szybko mi przejdzie
Kylyyy1408
Na pewno będzie wszystko okej, uważaj na siebie i odpoczywajDziewczynki zrobiłam test na covid i wyszedł pozytywny. Jeszcze bardziej będę się stresować wizytą 16.03, ale pocieszam się tym, że przechodzę go łagodnie i może nie ma co zakładać najgorszych scenariuszy. Nawet nie mam zbyt wysokiej temperatury, bo sięga max 37,7… Dzisiaj przespałam pół dnia… Dużo zdrówka dla Was, dbajcie o siebie. Mam nadzieje, że szybko mi przejdzie
Zdrówka dużo dla Was!Dziewczynki zrobiłam test na covid i wyszedł pozytywny. Jeszcze bardziej będę się stresować wizytą 16.03, ale pocieszam się tym, że przechodzę go łagodnie i może nie ma co zakładać najgorszych scenariuszy. Nawet nie mam zbyt wysokiej temperatury, bo sięga max 37,7… Dzisiaj przespałam pół dnia… Dużo zdrówka dla Was, dbajcie o siebie. Mam nadzieje, że szybko mi przejdzie
Oby szybko Cię puściło.
Właśnie ja mam takie same obawy i postanowiliśmy się do wizyty wstrzymać.My też team- celibat .
Mąż stwierdził, że on woli, żeby się dobrze przykleił do macicy i nie zamierza mu spokoju burzyć .
Za długo się staraliśmy, a co się naseksiliśmy to nasze.
A w jakim kraju mieszkasz? Nie ma u Was czegoś takiego, że można iść prywatnie?Fajnie się czyta o tych waszych przyrostach bety i ze już chodzicie na wizyty…. Ja niestety mieszkam za granica i tutaj lekarz przyjął do informacji że jestem w ciąży i wysłał list do szpitala żeby mnie objęli opieka ( tak to tu wyglada) wypisał z czym mam problemy etc ale teraz czekam. Nie wiem kiedy mnie wezwą ogolenia 1 trymestr jest tu troszkę olewany z poprzednia ciaza w 16 tygodniu miałam 1 wizytę. Mam nadzieje że teraz prędzej bo tez bym chciała mieć pewność że groszek rośnie zdrowo…. Ale też staram się jakieś dziwne myśli gonić od razu jak mi przychodzą do głowy. Bo co ma buc źle ? Musi być wszystko dobrze i tego Nam życzę wszystkim
Wiesz, że ja się zastanawiałam, czy u nas też tego nie ma? Córkę trochę męczy choroba, aż dziwne, kaszle mi strasznie, męża też rozłożyło trochę... Ale chyba wolę nie wiedziec póki nic poważnego się nie dzieje i tak leczenie objawowe, więc co za różnica co to jestDziewczynki zrobiłam test na covid i wyszedł pozytywny. Jeszcze bardziej będę się stresować wizytą 16.03, ale pocieszam się tym, że przechodzę go łagodnie i może nie ma co zakładać najgorszych scenariuszy. Nawet nie mam zbyt wysokiej temperatury, bo sięga max 37,7… Dzisiaj przespałam pół dnia… Dużo zdrówka dla Was, dbajcie o siebie. Mam nadzieje, że szybko mi przejdzie
Dużo zdrówka i tak jak mówisz, najważniejsze, że łagodnie przechodzisz
A właśnie, mnie wczoraj i dziś gardło bolało. Z automatu psikalam sobie Tantum Verde, bo to mam dla córki i dopiero dziś wieczorem mnie oświeciło, że ja przecież w ciąży jestem i nie można tak sobie brać wszystkiego z automatu na szczęście wyczytałam, że to można
hachette
a nie możecie podziałać inaczej niż standardowo?My też. Niby pytałam lekarza czy można, to powiedział, że bez większych ekscesów i ostrożnie można, ale jakoś na razie się boje... Mój ukochany też już biedny chodzi
ojej, dużo zdrowia dla Was Leż w łóżku i odpoczywaj!Dziewczynki zrobiłam test na covid i wyszedł pozytywny. Jeszcze bardziej będę się stresować wizytą 16.03, ale pocieszam się tym, że przechodzę go łagodnie i może nie ma co zakładać najgorszych scenariuszy. Nawet nie mam zbyt wysokiej temperatury, bo sięga max 37,7… Dzisiaj przespałam pół dnia… Dużo zdrówka dla Was, dbajcie o siebie. Mam nadzieje, że szybko mi przejdzie
Aczkolwiek@to_na_pralkę
@Biankus zdrowka dla Was
@Poziomka6 z tym tantum verde to ciagle się zmieniały zalecenie, kiedyś było można, później jak ja byłam w pierwszej ciąży, to jednak znów nie rekomendowali, może teraz znów można jakieś zamieszanie z tym było. Ja na pewno miałam zapisywany do płukania Glimbax i była jakaś seria wówczas typowo dla kobiet w ciąży, no ale umówmy się - cukierki
@Poziomka6 z tym tantum verde to ciagle się zmieniały zalecenie, kiedyś było można, później jak ja byłam w pierwszej ciąży, to jednak znów nie rekomendowali, może teraz znów można jakieś zamieszanie z tym było. Ja na pewno miałam zapisywany do płukania Glimbax i była jakaś seria wówczas typowo dla kobiet w ciąży, no ale umówmy się - cukierki
hachette
a będziesz szła prywatnie? u mnie w klinice nie ma napiętych terminów, w zasadzie mogę umówić się na dowolny dzień, bo czy ten czy inny to zawsze jakiś lekarz mnie przyjmie.Ja mam omówione na 27 marca, to tez będę czekać. Byłoby super, gdyby udało mi się jednak 25 w sobotę, bo tak, to cały weekend będę tym żyła
JakaJaKaja
Właśnie ja mam takie same obawy i postanowiliśmy się do wizyty wstrzymać.
A w jakim kraju mieszkasz? Nie ma u Was czegoś takiego, że można iść prywatnie?
Wiesz, że ja się zastanawiałam, czy u nas też tego nie ma? Córkę trochę męczy choroba, aż dziwne, kaszle mi strasznie, męża też rozłożyło trochę... Ale chyba wolę nie wiedziec póki nic poważnego się nie dzieje i tak leczenie objawowe, więc co za różnica co to jest
Dużo zdrówka i tak jak mówisz, najważniejsze, że łagodnie przechodzisz
A właśnie, mnie wczoraj i dziś gardło bolało. Z automatu psikalam sobie Tantum Verde, bo to mam dla córki i dopiero dziś wieczorem mnie oświeciło, że ja przecież w ciąży jestem i nie można tak sobie brać wszystkiego z automatu na szczęście wyczytałam, że to można
Można ale zapyta tez kordy mam wizytę w szpitalu. Z poprzednia ciaza byłam właśnie prywatnie ale to w 13 tyg tez dopiero.
reklama
Aczkolwiek@to_na_pralkę
Do Medicoveru, a tam to terminy tez jakieś znajde, ale nie do tego lekarza, którego chce pewnie, a to już wole do poniedziałku czekać na razie się wpisałam na 27.03 ranoa będziesz szła prywatnie? u mnie w klinice nie ma napiętych terminów, w zasadzie mogę umówić się na dowolny dzień, bo czy ten czy inny to zawsze jakiś lekarz mnie przyjmie.
Podziel się: