reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2023

Dziewczyny a takie nieskromne pytanko 🤭 czy Wy teraz tez trzymacie celibat ? My tak ale to ze względu na zalecenia ze szpitala. Chce na najbliższej wizycie zapytać ile trzeba czekać, bo stary rozumie ale smutny chodzi 😄

reklama
No i będziesz w normie, do jutra już blisko :) robiłaś samo TSH czy resztę z "piątki" też? U mnie standardowo jak wyszło "z dupy" TSH to lekarz kazał na drugi dzień zrobić dodatkowo ft3 i ft4 i często przy tej powtórce TSH już było lepsze 🐷
tylko tsh, mam nadzieje,ze reszty mi nie każe robic, bo robilam krew 4 dni z rzedu 🤡 na piąty już mi wenflon wbiją i każą tak chodzić 🤣
Mi wyszło tydzień temu 3,7 letrox 50 wjechał wiec mama nadzieje, ze będzie dobrze teraz :(
ja też mam taką nadzieję :) mi letrox szybciutko zbił tsh, w miesiąc, może 5 tygodni z ponad 5 do 1, więc piękny wynik. ale ja już teraz jestem na 50 z 75 co drugi dzień więc nie wiem, może dostane 75 codziennie.

Dziewczyny a takie nieskromne pytanko 🤭 czy Wy teraz tez trzymacie celibat ? My tak ale to ze względu na zalecenia ze szpitala. Chce na najbliższej wizycie zapytać ile trzeba czekać, bo stary rozumie ale smutny chodzi 😄
My niestety tak... Znaczy no, radzimy sobie, ale niestety tylko mąż korzysta. Ja póki co muszę obejść się smakiem bo nie wolno mi wywoływać skurczy macicy 🙄 miałam dzisiaj zapytać lekarza o to właśnie, ale wyleciało mi z głowy. Zapytam na kolejnej wizycie, bo tęsknie już za bliskością męża :(

My też. Niby pytałam lekarza czy można, to powiedział, że bez większych ekscesów i ostrożnie można, ale jakoś na razie się boje... Mój ukochany też już biedny chodzi 😅

moja też pierwsza, dlatego pytam :) u mnie wszystko idzie ciut innym rytmem niż naturalnie, ale wychodzi, że moje usg na koniec marca będzie wykonane w szóstym tygodniu, więc dokładnie tak jak piszesz :)
Ja mam omówione na 27 marca, to tez będę czekać. Byłoby super, gdyby udało mi się jednak 25 w sobotę, bo tak, to cały weekend będę tym żyła 😂

my póki co też celibat 😅 najpierw lekarka mówiła że możemy ale ja miałam obawy a teraz jak mi przepisała luteinę to powiedziała że lepiej się wstrzymać...brakuje nam obu już bliskości

Fajnie się czyta o tych waszych przyrostach bety i ze już chodzicie na wizyty…. Ja niestety mieszkam za granica i tutaj lekarz przyjął do informacji że jestem w ciąży i wysłał list do szpitala żeby mnie objęli opieka ( tak to tu wyglada) wypisał z czym mam problemy etc ale teraz czekam. Nie wiem kiedy mnie wezwą ogolenia 1 trymestr jest tu troszkę olewany z poprzednia ciaza w 16 tygodniu miałam 1 wizytę. Mam nadzieje że teraz prędzej bo tez bym chciała mieć pewność że groszek rośnie zdrowo…. Ale też staram się jakieś dziwne myśli gonić od razu jak mi przychodzą do głowy. Bo co ma buc źle ? Musi być wszystko dobrze i tego Nam życzę wszystkim

Fajnie się czyta o tych waszych przyrostach bety i ze już chodzicie na wizyty…. Ja niestety mieszkam za granica i tutaj lekarz przyjął do informacji że jestem w ciąży i wysłał list do szpitala żeby mnie objęli opieka ( tak to tu wyglada) wypisał z czym mam problemy etc ale teraz czekam. Nie wiem kiedy mnie wezwą ogolenia 1 trymestr jest tu troszkę olewany z poprzednia ciaza w 16 tygodniu miałam 1 wizytę. Mam nadzieje że teraz prędzej bo tez bym chciała mieć pewność że groszek rośnie zdrowo…. Ale też staram się jakieś dziwne myśli gonić od razu jak mi przychodzą do głowy. Bo co ma buc źle ? Musi być wszystko dobrze i tego Nam życzę wszystkim
16tc ? Jestem w szoku, faktycznie olewka :( ale na pewno będzie okej ! Obyś dowiedziała się czegoś wcześniej ❤️

reklama
Do góry