reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2023

reklama
Dzień dobry dziewczyny ❤️
Ja poszłam spac o 21 i spałam cała noc 😂
A dzisiaj jest mój dzień, moje 26 urodziny 🎉🍰
Jakim cudem spałaś całą noc jak masz takie małe dzieci? 😅
Wszystkiego najlepszego 🌷
Jakie polecacie suplementy ? Kończą mi się i muszę zamówić jakieś . A chce żeby miały wszystko 🥰
Biorę pueria uno 😉

Ja właśnie tego nie ogarniam 😂
haha ja też tego nie ogarniam, u mnie wg USG wychodzi teraz 5+2, a wg OM 6 t ale owulację miałam ok 18-19 dc stąd pewnie te przesunięcie.

Gdzieś widziałam pytanie o witaminy, ja też biorę pueria uno. A wiecie coś na temat suplementacji żelazem w 1 trymestrze? Morfologia idzie mi mega w dół, mam hemoglobinę na dolnej granicy normy i tak myślę czy powinnam jakieś żelazo suplementowac?

A i jeszcze z innej beczki pytanko - pijecie kawę czy całkiem zrezygnowaliście? ja właśnie pije teraz delikatna z dużą ilością mleka, bo czytałam że jedna czy max dwie nie zaszkodzą ale mam trochę wątpliwości..

Dziewczyny, a jak u was z piciem wody? Bo ja od zawsze mam z tym problem kurcze. Ale odkąd wiem, że jestem w ciąży to staram się chociaż jedną butle 1,5l wypić. Ale i tak nie wiem czy to nie za mało 😑
Dziś mnie naszła ochota na ogórkową, Jeeeezuu.

haha ja też tego nie ogarniam, u mnie wg USG wychodzi teraz 5+2, a wg OM 6 t ale owulację miałam ok 18-19 dc stąd pewnie te przesunięcie.

Gdzieś widziałam pytanie o witaminy, ja też biorę pueria uno. A wiecie coś na temat suplementacji żelazem w 1 trymestrze? Morfologia idzie mi mega w dół, mam hemoglobinę na dolnej granicy normy i tak myślę czy powinnam jakieś żelazo suplementowac?

A i jeszcze z innej beczki pytanko - pijecie kawę czy całkiem zrezygnowaliście? ja właśnie pije teraz delikatna z dużą ilością mleka, bo czytałam że jedna czy max dwie nie zaszkodzą ale mam trochę wątpliwości..
U mnie jeśli chodzi o kawę to nie mam problemu - nie pije jej wcale.
A zażywam mamadha premium+.

Ja piję jedna dziennie, w pierwszej ciąży od kawy mnie odrzuciło , w drugiej wcale nie piłam. Zobaczymy jak teraz 🙂

Pije jedną dziennie, rano ale moje kawy to takie trochę latte, więc się nie przejmuje i też nie chce popaść w paranoje - wystarczy, że mój chłop ją ma 😂

Dziewczyny, a jak u was z piciem wody? Bo ja od zawsze mam z tym problem kurcze. Ale odkąd wiem, że jestem w ciąży to staram się chociaż jedną butle 1,5l wypić. Ale i tak nie wiem czy to nie za mało 😑
Dziś mnie naszła ochota na ogórkową, Jeeeezuu.
ja przed ciążą piłam dużo wody. Teraz mam ogromne pragnienie ale jakoś woda mi ciężko idzie, bardziej herbata soki itd. Ale wodę oczywiście staram sie pic.

Zapraszam do mnie , mam cały gar ogórkowej 😁

reklama
I mam wyniki:
7.03 - 36.60
9.03 - 74,00

Załączniki

• 9274d8e8-91ca-4820-99d3-4a7d720e8de1.jpeg
    9274d8e8-91ca-4820-99d3-4a7d720e8de1.jpeg
    38,4 KB · Wyświetleń: 68
Do góry