reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2021

reklama
Jak dajecie słoiczki to je podgrzewacie wcześniej?
Dziś ugotowałam marchewke i zanim ją zmiksowałam i podałam to już była zimna i nie wiem czy podrzewac czy nie?

Bebilon pepti syneo
A co ty jesz... Np na śniadanie, kolację? U mojego synka wyszła AZS.. Co prawda jak był malutki też miał to pepti ale nie chciał tego pić teraz mamy nutramigen.. Jeszcze chyba gorsze mleko ale nie próbowałam póki co mu podać.. Próbuję diety ale z moim mlekiem też jest kryzys bo jestem po chorobie i masakra z mleczkiem.. Płakać już mi się chce..

Kobietki syn 5.5 miesiąca co już podaliście przy rozszerzeniu? Jakie owoce jakie Warzywa? Czy podajecie wodę?
Moja to już dużo je. Brokuły, dynie, bataty, kalafior, ziemniaki, marchew, seler, pietruszkę, cukinie, groszek, kukurydzę, jagody, maliny, banany, jabłka, brzoskwinie, kasze jaglana, ryż, chleb żytni, jajka, indyka,kurczaka dziś jadła np. kiwi. Ona to jak ja jem to na zapas otwiera buzię bo może co dostanie 😂

reklama
Moja to już dużo je. Brokuły, dynie, bataty, kalafior, ziemniaki, marchew, seler, pietruszkę, cukinie, groszek, kukurydzę, jagody, maliny, banany, jabłka, brzoskwinie, kasze jaglana, ryż, chleb żytni, jajka, indyka,kurczaka dziś jadła np. kiwi. Ona to jak ja jem to na zapas otwiera buzię bo może co dostanie 😂

To u Was już na bogato, mój połowy z tego jeszcze nie jadł... Ale ja jestem panikarą i przy każdej nowości boję się jak zareaguje i o to, że będzie się źle czul i już w ogóle nie będzie w nocy spał 😅. A jak kiwi podawałaś? W jakiej postaci?

Do góry