Spokojnie możesz dać. W składzie nie ma żadnych dodatków.Dzięki Te kaszki Helpa można od 5 miesiąca? Na opakowaniu nie jest napisane od kiedy.
reklama
Jakie mleko macie dla alergików?Nam pediatra radziła żeby dawać leki jak tylko się pojawi stan podgorączkowy.
Co do mm się nie wypowiem bo my mamy to dla alergików jako dodatek do kp.
Unficzka
Fanka BB :)
Jak dajecie słoiczki to je podgrzewacie wcześniej?
Dziś ugotowałam marchewke i zanim ją zmiksowałam i podałam to już była zimna i nie wiem czy podrzewac czy nie?
I to co sama ugotuje i słoiczki podgrzewam, inna sprawa, że zanim synek wszystko zje to i tak jest zimne...
Unficzka
Odnośnie kaszek, tutaj macie fajne porównanie:
Kaszki dla niemowląt - porównanie składu - RozszerzanieDiety.pl
Kaszki dla niemowląt to wartościowy posiłek. Sprawdź, które kaszki dla niemowląt mają najlepszy skład, aby wybrać dla swojego dziecka najlepszą.
rozszerzaniediety.pl
Bebilon pepti syneoJakie mleko macie dla alergików?
A co ty jesz... Np na śniadanie, kolację? U mojego synka wyszła AZS.. Co prawda jak był malutki też miał to pepti ale nie chciał tego pić teraz mamy nutramigen.. Jeszcze chyba gorsze mleko ale nie próbowałam póki co mu podać.. Próbuję diety ale z moim mlekiem też jest kryzys bo jestem po chorobie i masakra z mleczkiem.. Płakać już mi się chce..Bebilon pepti syneo
Moja to już dużo je. Brokuły, dynie, bataty, kalafior, ziemniaki, marchew, seler, pietruszkę, cukinie, groszek, kukurydzę, jagody, maliny, banany, jabłka, brzoskwinie, kasze jaglana, ryż, chleb żytni, jajka, indyka,kurczaka dziś jadła np. kiwi. Ona to jak ja jem to na zapas otwiera buzię bo może co dostanieKobietki syn 5.5 miesiąca co już podaliście przy rozszerzeniu? Jakie owoce jakie Warzywa? Czy podajecie wodę?
reklama
Unficzka
Moja to już dużo je. Brokuły, dynie, bataty, kalafior, ziemniaki, marchew, seler, pietruszkę, cukinie, groszek, kukurydzę, jagody, maliny, banany, jabłka, brzoskwinie, kasze jaglana, ryż, chleb żytni, jajka, indyka,kurczaka dziś jadła np. kiwi. Ona to jak ja jem to na zapas otwiera buzię bo może co dostanie
To u Was już na bogato, mój połowy z tego jeszcze nie jadł... Ale ja jestem panikarą i przy każdej nowości boję się jak zareaguje i o to, że będzie się źle czul i już w ogóle nie będzie w nocy spał . A jak kiwi podawałaś? W jakiej postaci?