Dziewczyny co na ból głowy przy KPI? Tak mnie dziś głowa boli że szok.. Wzięłam dwa razy paracetamol ale średnio pomaga.. Hmm zastanawiam się czy to nie zapowiedź okresu bo jeszcze nie mam i młody średnio chętnie pije mleko czy w czasie okresu zmienia się jego smak?
reklama
To chyba pogoda u mnie glowa masakra ja biorę paracetamol 500 podobno można też ibumDziewczyny co na ból głowy przy KPI? Tak mnie dziś głowa boli że szok.. Wzięłam dwa razy paracetamol ale średnio pomaga.. Hmm zastanawiam się czy to nie zapowiedź okresu bo jeszcze nie mam i młody średnio chętnie pije mleko czy w czasie okresu zmienia się jego smak?
Mnie nigdy nie bolala a jak bolała to lekko tak że brać tabletek nie musiałam..To chyba pogoda u mnie glowa masakra ja biorę paracetamol 500 podobno można też ibum
olka11135
Fanka BB :)
Dziewczyny co na ból głowy przy KPI? Tak mnie dziś głowa boli że szok.. Wzięłam dwa razy paracetamol ale średnio pomaga.. Hmm zastanawiam się czy to nie zapowiedź okresu bo jeszcze nie mam i młody średnio chętnie pije mleko czy w czasie okresu zmienia się jego smak?
To co Ci zwykle pomaga.
Substancję czynną sprawdzisz: Link do: You can save breastfeeding
MiśZielinka
Wpisujesz w okno wyszukiwania Ibuprofen np. klikasz wyszukaj i wyskoczy Ci czy można czy nieA która to substancja czynna?
MiśZielinka
Hej dziewczyny.
Ja ostatnio jakoś nie mam nawet czasu zajrzeć na forum.. Córkę wożę do przedszkola, odbieram, w domu coś porobić i tak dzień zlatuje.. Wczoraj wzięłam się trochę za mycie okien.. A u Was jak przygotowania do Świąt? U siebie czy u rodziny? Gotujecie coś na święta czy bazujecie na gotowych daniach bo u Nas widzę np zapisy na gotówce chociaż z drugiej strony jak ktoś pracuje cały tydzień to jest jakaś opcja.
Ja ostatnio jakoś nie mam nawet czasu zajrzeć na forum.. Córkę wożę do przedszkola, odbieram, w domu coś porobić i tak dzień zlatuje.. Wczoraj wzięłam się trochę za mycie okien.. A u Was jak przygotowania do Świąt? U siebie czy u rodziny? Gotujecie coś na święta czy bazujecie na gotowych daniach bo u Nas widzę np zapisy na gotówce chociaż z drugiej strony jak ktoś pracuje cały tydzień to jest jakaś opcja.
U mnie w rodzinie by robić święta trzeba mieć status babci. Moja mama dopiero co kilka lat temu przejęła pałeczkę, więc mi zostało jeszcze dużo czasu.Hej dziewczyny.
My jedziemy do moich rodziców. Moja mama bardzo pomaga przy ćwiczeniach które mamy zlecone przez fizjo bo jest na emeryturze ale też pracowała jako fizjoterapeuta tyle że dla dorosłych, ale jednak ręce ma sprawniejsze niz ja
Czy któraś z was używała poduszki korygującej ksztal glowy? U nas widzę leciutkie, że z prawej strony troszkę bardziej płaska i rozważam zakup.
Czy któraś z was używała poduszki korygującej ksztal glowy? U nas widzę leciutkie, że z prawej strony troszkę bardziej płaska i rozważam zakup.
reklama
Unficzka
My jedziemy i do jednych i do drugich rodziców, z tym, że każdy zabiera jedzenie ze sobą, czyli jak coś robię to muszę dzielić na trzy, dla nas i do jednych i drugich dziadków...
Dziewczyny, które dokarmiają albo ogólnie karmią mm. Jak to jest z wprowadzeniem mleka 2? Można zmienić firmę, czy jeżeli dawałam Bebilon 1 Comfort ( jedna butelka dziennie na noc) to muszę to samo tylko 2? Czy żeby wprowadzić nowe mleko to mam jednego dnia dawać jedno, drugiego drugie czy np mieszać, trzy łyżeczki tego i trzy tamtego? Bo w internecie są różne wersje....
Dziewczyny, które dokarmiają albo ogólnie karmią mm. Jak to jest z wprowadzeniem mleka 2? Można zmienić firmę, czy jeżeli dawałam Bebilon 1 Comfort ( jedna butelka dziennie na noc) to muszę to samo tylko 2? Czy żeby wprowadzić nowe mleko to mam jednego dnia dawać jedno, drugiego drugie czy np mieszać, trzy łyżeczki tego i trzy tamtego? Bo w internecie są różne wersje....