KolorowaCzerń
Moderator
Mnie za to dziś dopadła jakaś niemoc. Nic mi się nie chce [emoji849] odpaliłam YouTube i leniuchuje. Tylko pranie z sypialni krzyczy żeby je poskładać.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak. Mam to samo. Wczoraj umieralam, cały dzień w łóżku. Dziś zero objawówCzy tez tak macie ze jest Wam niedobrze ale nie codziennie tylko np. co drugi dzień?
Wczoraj czułam się dobrze, dzis ledwo funkcjonuje i tak co 2/3 dni się zmienia..
Dobrze, że to piszecie. Bo wczoraj było mega źle, mdliło cały dzień, dzisiaj od kiepsko, a teraz chyba najlepiej od kilku dni. Aż mi dziwnie.Tak. Mam to samo. Wczoraj umieralam, cały dzień w łóżku. Dziś zero objawów
Ale przy trójce to będziesz miała niezły fitnesstak trzeci a w pierwszej i stanowczo sobie za dużo pozwoliłam myślami ze zgubie brzuch to cały czas duży przynajmniej jak na 5 miesiąc wygląda więc masakra
u mnie tak samo z biustem, w końcu trochę urósł a jestem posiadaczką małego biustuo witam w klubie tez mi idzie w biodra, uda i tylek ;P
piersi zawsze mialam takie nie za duze, ale teraz to maz najbardziej szczesliwy, nie moze sie napatrzec smieje sie, ze w koncu wymodlil wiadomo, pol zartem pol serio, z malych podobno tez byl zadowolony
ale powiem ci ze te z biedronki to nie to samo nie zaspokoiło mojej zachciankiJa z kolei jutro robię krokiety z kapustą i grzybami na mące żytniej. Grzybki już się moczą i pięknie pachną oczywiście danie bez mięsa bo mi śmierdzi ( biedny ten mój mąż )
corka będzie miała prawie 11 lat a syn prawie 9 więc już większe dzieciaki po cichu liczę troche na pomocAle przy trójce to będziesz miała niezły fitness