reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2021

reklama
Ja mam dopiero konsultacje 6 kwietnia z endo, ale sama zwiększyłam dawkę tak jak mi zaleciła w poprzedniej ciąży, o 25%. Zresztą sam ginekolog mi mówił, że jak tylko pojawia się dwie kreski, to mam zwiększyć :) A już widze, że tsh rośnie... w lutym miałam 1.3, a dwa dni temu 2.3
Ja mialam cos kolo 1,5 1-2 mc temu, bardzo niskie jak na zime.

Dziewczyny ja wiem, że to pytanie już chyba padło. To moja pierwsza ciąża i po prostu nie wiem. Co z seksem na początku ciąży? Dzisija według OM 5+2. Wizyta u ginekologa w poniedziałek.
Tak bardzo mi brakuje bliskości z mężem a na razie mam jakies opory.
My mamy zakaz ale u mnie libido później 0 także nawet mnie to cieszy 🙊 no najlepiej zapytac gina i wstrzymać się do pierwszej wizyty :)

@rossig czytam że u ciebie wszystko dobrze 😊 to super. Pomału ogarniam tu towarzystwo ale tyle nowych osób ze Az mnie zatkało z wrażenia. Kojarzę ten nick @Jotka_ ale z innego wątku chyba😊chociaż nie pamiętam dokładnie 🤣Dla nowych przedstawiam się. Mam na imię Anka mam 30 lat. Tu na forum byłam. Przez kilka lat pod innym nickiem. Potem usunęłam konto ponieważ byłam atakowana i stalkowana przez jedną dziewczynę. Wróciłam aniaslu wie że ja to ja😊 i kilka starych znajomych. Mam nadzieję że nic więcej takiego się nie powtórzy. Jedna z osób od których dostałam wielkie wsparcie i pomoc tutaj to aniaslu, Ces, i jeszcze dwie administratorki z czego jednej już nie ma wśród Nas.
Z góry chciałam przeprosić Ces że nie przyznałam się od początku z kim pisze, ale po tamtych przejściach chciałam. Być pewna że tu wrócę. Zaskoczyło mnie też że będziemy na jednym wątku. Jak przeznaczenie. Czuję jakby to był mój anioł stróż.
To moja druga ciąża, należałam do wątku sierpniowe mamy 2017. To chyba narazie tyle 😊

Trzymam kciuki i czekamy na wieści po 16 ;) Dobrego dnia!

Ja za to wzięłam eyturox i Leżę w łóżku czekając jak w żołądku się uspokoi... a wczoraj był taki dobry poranek.
Ja też biorę euthyrox, mam problemy z tarczycą. W sumie teraz to mi zupełnie nie przeszkadza bo najchętniej nic bym nie jadła, całkowicie straciłam apetyt. Najgorsze jest mięso i słodkie rzeczy. Straszną mam walkę żeby jeść, wiem że to ważne i po troszeczku daję radę. Ogólnie mam jakiś spadek formy, wszystko mnie drażni. A wracając do problemu z niedoczynnością tarczycy, wysoki macie poziom tsh? Ja jak dowiedziałam się, że jestem w ciąży poszłam szybko sprawdzić. Po otrzymaniu wyników byłam względnie zadowolona bo miałam jeden z najniższych wyników w życiu. Jednak jak pokazałam lekarzowi wynik 6,24 to zrobił oczy jak 5 zł i zwiększył dawkę. Więc chyba nie było tak dobrze jak myślałam.

U mnie libido było bardzo niskie okolice 0. Teraz powoli coś odżywa. Ale już poczekamy do wizyty u gina w środę. Tym bardziej że to jeszcze nie jest u mnie jakąś wielka czy nawet średnia ochota.
Dziewczyny ja wiem, że to pytanie już chyba padło. To moja pierwsza ciąża i po prostu nie wiem. Co z seksem na początku ciąży? Dzisija według OM 5+2. Wizyta u ginekologa w poniedziałek.
Tak bardzo mi brakuje bliskości z mężem a na razie mam jakies opory.

reklama
Do góry