Revolta
Zaciekawiona BB
o widzisz mój mózg gdzieś wyparl że można espumisan. Dzięki kochana.Ja mam straszne wzdęcia i gazy jak jest źle to biorę esspumisan i pomaga. Nie mam sił się męczyć
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
o widzisz mój mózg gdzieś wyparl że można espumisan. Dzięki kochana.Ja mam straszne wzdęcia i gazy jak jest źle to biorę esspumisan i pomaga. Nie mam sił się męczyć
Nie ma za co puki co wzielam 2 razy i ulga niesamowita. Teraz już mam nauczkę, że niektórych rzeczy jesc nei wolnoo widzisz mój mózg gdzieś wyparl że można espumisan. Dzięki kochana.
Ja mialam cos kolo 1,5 1-2 mc temu, bardzo niskie jak na zime.Ja mam dopiero konsultacje 6 kwietnia z endo, ale sama zwiększyłam dawkę tak jak mi zaleciła w poprzedniej ciąży, o 25%. Zresztą sam ginekolog mi mówił, że jak tylko pojawia się dwie kreski, to mam zwiększyć A już widze, że tsh rośnie... w lutym miałam 1.3, a dwa dni temu 2.3
My mamy zakaz ale u mnie libido później 0 także nawet mnie to cieszy no najlepiej zapytac gina i wstrzymać się do pierwszej wizytyDziewczyny ja wiem, że to pytanie już chyba padło. To moja pierwsza ciąża i po prostu nie wiem. Co z seksem na początku ciąży? Dzisija według OM 5+2. Wizyta u ginekologa w poniedziałek.
Tak bardzo mi brakuje bliskości z mężem a na razie mam jakies opory.
Polecam firmę Panache i Change ☺Pocieszę Cie ja noszę 85 I, tak I jak Irena jeszcze mocno mnie nie bolą ale pewnie niedługo będzie jazda :/ nie wiem gdzie ja kupię stanik jak jeszcze się powiększą ☹
Ja też biorę euthyrox, mam problemy z tarczycą. W sumie teraz to mi zupełnie nie przeszkadza bo najchętniej nic bym nie jadła, całkowicie straciłam apetyt. Najgorsze jest mięso i słodkie rzeczy. Straszną mam walkę żeby jeść, wiem że to ważne i po troszeczku daję radę. Ogólnie mam jakiś spadek formy, wszystko mnie drażni. A wracając do problemu z niedoczynnością tarczycy, wysoki macie poziom tsh? Ja jak dowiedziałam się, że jestem w ciąży poszłam szybko sprawdzić. Po otrzymaniu wyników byłam względnie zadowolona bo miałam jeden z najniższych wyników w życiu. Jednak jak pokazałam lekarzowi wynik 6,24 to zrobił oczy jak 5 zł i zwiększył dawkę. Więc chyba nie było tak dobrze jak myślałam.Trzymam kciuki i czekamy na wieści po 16 Dobrego dnia!
Ja za to wzięłam eyturox i Leżę w łóżku czekając jak w żołądku się uspokoi... a wczoraj był taki dobry poranek.
Dziewczyny ja wiem, że to pytanie już chyba padło. To moja pierwsza ciąża i po prostu nie wiem. Co z seksem na początku ciąży? Dzisija według OM 5+2. Wizyta u ginekologa w poniedziałek.
Tak bardzo mi brakuje bliskości z mężem a na razie mam jakies opory.
@Ces a jak tam u Ciebie, dalej pracujesz? No i jak po Covidzie?