reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2021

reklama
Witam sie w 6t0d. Dzis jest zwyczajnie kiepsko.. srednio mi sie chodzi, bo bola mnie kolana.. cos mi wlazło w krzyż i promieniuje mi do prawej stopyi.. boli mnie dzis podbrzusze.. nie mam apetytu, wcale bym nie jadła, humor mam wisielczy i od rana poplakuję.. to nie jest moj dzien

Hejo, ja jednak wizytuję 1.04, z samego rana. Trochę poczekam, będzie to 7 tydzień, mam nadzieję że będzie coś widać ale też codziennie mam niepokojące myśli mimo że powinnam myśleć pozytywnie.
Jak widać wszystko się może zdarzyć.. Obysmy jak najszybciej przeszły ten pierwszy trymestr [emoji20]

Ja dziś rano trochę ogarnęłam, w końcu w miarę wygląda. Jak zwykle po śniadaniu mdłości straszne. Co chwilę siusiu. Teraz mnie zaczął pobolewać brzuch, chyba czas trochę odpocząć :) Muszę kupić sobie ten esspumisan, może rzeczywiście pomoże bo szału można dostać🙄 też mnie nawet bąki bolą :(

Witam sie w 6t0d. Dzis jest zwyczajnie kiepsko.. srednio mi sie chodzi, bo bola mnie kolana.. cos mi wlazło w krzyż i promieniuje mi do prawej stopyi.. boli mnie dzis podbrzusze.. nie mam apetytu, wcale bym nie jadła, humor mam wisielczy i od rana poplakuję.. to nie jest moj dzien
Biedna! Wyslyam pozytywną energię!
Mam nadzieję, że jutro będzie lepiej :)
Masz możliwość odpocząć chociaż na chwilę?
Ja to wczoraj miałam taki dzień, że ja to kręcę.

reklama
Do góry